E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο καιρός της εβδομάδας: Τι λένε οι προβλέψεις

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Δημοσίευση 21/10/2019 | 12:15

Ο καιρός της εβδομάδας: Τι λένε οι προβλέψεις

Σε καλοκαιρινό μοτίβο συνεχίζει ο καιρός και αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, με ενίσχυση των βοριάδων, ενώ δεν θα λείψουν οι βροχές σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους στα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μπ στο Αιγαίο που από την Πέμπτη θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία παρά την μικρή πτώση στα μέσα της εβδομάδος θα διατηρηθεί σε πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Τάση επικράτησης κάποιων βροχών φαίνεται να υπάρχει από το τέλος της εβδομάδος και μετά.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Παρασκευή

Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Δείτε σε ένα μονόλεπτο βίντεο την πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα:

Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Στα νοτιοανατολικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφαντος εδώ και ένα μήνα ο 33χρονος γιατρός στην Κρήτη

Ελλάδα 08.01.2026
«Παραμένω στα Χανιά μέχρι να βρω το παιδί μου», λέει η μητέρα του

Λευκός Οίκος για Γροιλανδία: «Θα κάνουμε ότι κάναμε με την Βενεζουέλα»!

Κόσμος 08.01.2026
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εισβολής στο δανικό έδαφος!

Σοκ στο κέντρο του Βόλου – Ανδρας κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους

Ελλάδα 08.01.2026
Είχε φύγει από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι έως την Κυριακή, ποιες περιοχές επηρεάζονται

Καιρός 08.01.2026
Προειδοποίηση 112 και προβλήματα στις μετακινήσεις στην Ήπειρο - Στην Αρτα και στα Γιάννενα χθες τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

ΕΝΦΙΑ 2026: Ποιοι φορολογούμενοι δεν θα δουν ελάφρυνση

Οικονομία 08.01.2026
Οι ιδιοκτήτες και οι κατοικίες που εξαιρούνται από την ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ.

Ο Τραμπ περιμένει 30 έως 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από την Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
«Ο Τραμπ εγκαθιστά χωρίς κόμπλεξ ένα αμερικανικό προτεκτοράτο σε μία κυρίαρχη χώρα και διεκδικεί δικαιώματα στους πόρους της»

Λαϊκές αγορές: Αναστέλλεται η απεργία ‑ Κανονικά από την Παρασκευή η λειτουργία τους

Ελλάδα Χτες
Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη δράση στη λαχαναγορά - Η ανακοίνωση για τις λαϊκές αγορές

Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες – Απαντούν με κλιμάκωση στα μέτρα της κυβέρνησης

Ελλάδα Χτες
Σε εισήγηση για ανάλογο αποκλεισμό δείχνει πως βαδίζει και το μπλόκο της Θήβας

Αγρότες: Εμπαιγμός τα μέτρα, ειδικά η ρύθμιση για το ρεύμα – «Θέλουν να μας εξαφανίσουν» – Συσκέψεις στα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αρνητικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις των αγροτοκτηνοτρόφων στην εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης