E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ξεχασμένος μεγάλος έpωτας της Τάνιας Τσανακλίδου με τον Αλκη Κούρκουλο

Κράτησε περίπου τεσσεράμισι χρόνια

Δημοσίευση 20/10/2019 | 17:55

Ο ξεχασμένος μεγάλος έpωτας της Τάνιας Τσανακλίδου με τον Αλκη Κούρκουλο

Ήταν τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν η Τάνια Τσανακλίδου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού Άλκη Κούρκουλου. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν έναν μεγάλο έpωτα, παρόλο που είχαν μία διαφορά ηλικίας.

Αυτοί που έχουν «μνήμη ελέφαντα» θα θυμούνται τον έpωτα αυτό, αφού δεν ήταν και κρυφός, μιας και το ζευγάρι έκανε δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που τον έχουν ξεχάσει ή δεν γνωρίζουν καν για τη σχέση τους.

Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια η Τάνια Τσανακλίδου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Κούρκουλο, σε συνέντευξή της στη Lifo που είχε προκαλέσει αίσθηση. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια σπάνια μιλάει και τότε με αφοπλιστική ειλικρίνεια είχε αναφερθεί στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό, λέγοντας πως υπήρξε η στιγμή που ντράπηκε για τη σχέση της.

«Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να έχουν κρεμάσει τα μούτρα μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην κρίση ηλικίας που την έπιασε την ημέρα των γενεθλίων της, όταν έκλεισε τα 40.

«Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα», είχε αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στη Lifo.

Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όμως, κράτησαν καλές σχέσεις. Και μπορεί δημοσίως να μη μιλάνε για την περίοδο εκείνη, όμως, τρέφουν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.