E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκαν Μαρκλ: Βουρκωμένη μπροστά στην κάμερα έβγαλε το παράπονό της

«Δεν με ρώτησαν πολλοί αν είμαι καλά»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/10/2019 | 20:46

Μέγκαν Μαρκλ: Βουρκωμένη μπροστά στην κάμερα έβγαλε το παράπονό της

Ετοιμη να δακρύσει εμφανίστηκε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του ITV η Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μιλούσε για το πόσο ζορίστηκε να βρίσκεται στο επίκεντρο των Μέσων.

Σε απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey», η Μέγκαν Μάρκλ, που ενθουσίασε σε στιγμιότυπο με τον μικρό Αρτσι, δείχνει να λυγίζει καθώς αποκαλύπτει ότι δεν αντιμετώπισε τον καλύτερο τρόπο την ένταση και τον έλεγχο των τελευταίων μηνών. Ο παρουσιαστής ειδήσεων ITV Tom Bradby ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ για να τους στη βασιλική περιοδεία τους στη Νότιο Αφρική και σε συνομίλησε με το ζευγάρι αρκετές φορές. Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής ζητά από τη Μέγκαν να μιλήσει για το πώς ήταν σωματικά και ψυχικά κάτω από την ολοφάνερη πίεση που βιώνει.

Σε μια σπάνια στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει ευάλωτη και φαίνεται έτοιμη να δακρύσει, πριν απαντήσει στην ερώτηση. «Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο», τονίζει, αναφερόμενη στη συνεχή κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ. Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Sun και της Daily Mirror, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ.

Κάποια στιγμή στο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Κυριακή, η Μέγκαν Μαρκλ σταματά τη συζήτηση για να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο. «Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει η Δούκισσα του και δείχνει να βουρκώνει. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την: «Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά: «Ναι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid 08.04.2026
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid 08.04.2026
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision 08.04.2026
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid 08.04.2026
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid 08.04.2026
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid 08.04.2026
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Σελίν Ντιον έκανε – ακόμα μία – χαρμόσυνη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της

Tabloid 08.04.2026
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει μια αδιαμφισβήτητη diva που ξέρει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον

Νεφέλη Μεγκ: «Μου έστειλε η Τούνη μήνυμα `θα έπρεπε να ντρέπεσαι`»

Tabloid 08.04.2026
«Γιατί σε μένα;» είπε η Νεφέλη Μεγκ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι σημαίνει η φράση «6‑7» που ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του

Media 08.04.2026
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει βιντεάκια και memes με το «6-7» - Τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται;