E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέγκαν Μαρκλ: Βουρκωμένη μπροστά στην κάμερα έβγαλε το παράπονό της

«Δεν με ρώτησαν πολλοί αν είμαι καλά»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/10/2019 | 20:46

Μέγκαν Μαρκλ: Βουρκωμένη μπροστά στην κάμερα έβγαλε το παράπονό της

Ετοιμη να δακρύσει εμφανίστηκε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του ITV η Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μιλούσε για το πόσο ζορίστηκε να βρίσκεται στο επίκεντρο των Μέσων.

Σε απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey», η Μέγκαν Μάρκλ, που ενθουσίασε σε στιγμιότυπο με τον μικρό Αρτσι, δείχνει να λυγίζει καθώς αποκαλύπτει ότι δεν αντιμετώπισε τον καλύτερο τρόπο την ένταση και τον έλεγχο των τελευταίων μηνών. Ο παρουσιαστής ειδήσεων ITV Tom Bradby ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ για να τους στη βασιλική περιοδεία τους στη Νότιο Αφρική και σε συνομίλησε με το ζευγάρι αρκετές φορές. Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής ζητά από τη Μέγκαν να μιλήσει για το πώς ήταν σωματικά και ψυχικά κάτω από την ολοφάνερη πίεση που βιώνει.

Σε μια σπάνια στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει ευάλωτη και φαίνεται έτοιμη να δακρύσει, πριν απαντήσει στην ερώτηση. «Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο», τονίζει, αναφερόμενη στη συνεχή κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ. Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Sun και της Daily Mirror, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ.

Κάποια στιγμή στο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Κυριακή, η Μέγκαν Μαρκλ σταματά τη συζήτηση για να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο. «Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει η Δούκισσα του και δείχνει να βουρκώνει. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την: «Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά: «Ναι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Dara χόρεψε ξέφρενα τις «Καμπάνες» του Κωνσταντίνου Αργυρού, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η φετινή νικήτρια της Eurovision βρέθηκε σε εμφάνιση του καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη

Τρολάρισμα των Βέλγων στον Τραμπ και τις ΗΠΑ με την επικράτησή τους στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
«Ανατρέψτε αυτό», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ανατροπή της κόκκινης κάρτας του Μπαλογκάν

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

Celebrity Stories 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα