E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός 13χρονος από αποσμητικό «που μύριζε όπως η μητέρα του»

Το ψέκαζε για να μην του λείπει

Δημοσίευση 18/10/2019 | 17:21

Νεκρός 13χρονος από αποσμητικό «που μύριζε όπως η μητέρα του»

O Jack Waple βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Νόρφολκ της Βρετανίας, τον περασμένο Ιούνιο, με ένα αποσμητικό σπρέι δίπλα του.   

Το αγόρι είχε καθησυχάσει προηγουμένως την μητέρα του πως ο μόνος λόγος που πολύ συχνά ψέκαζε το αποσμητικό της στον χώρο ήταν για να την μυρίζει σε περίπτωση που ένιωθε άγχος όταν εκείνη έφευγε από το σπίτι. 

Στην δίκη που έγινε πρόσφατα, η εισαγγελέας απεφάνθη πως το αγόρι πέθανε από ατύχημα. Σύμφωνα με την νεκροψία, ο θάνατός του προκλήθηκε από «εισπνοή αεροζόλ», ενώ υπέστη επίσης καρδιακή προσβολή. 

Στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο, η μητέρα του 13χρονου, Susan Waple ανέφερε πως είχε παρατηρήσει ότι έλειπαν συχνά συσκευασίες αποσμητικού από το σπίτι ή όσες υπήρχαν έμοιαζαν πιο ελαφριές από ό,τι συνήθως. Όπως εξήγησε η μητέρα, ο Jack την είχε καθησυχάσει πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, λέγοντας πως ψεκάζει το αποσμητικό επειδή μύριζε όπως εκείνη.   

Οι γονείς του τού είχαν μιλήσει επανειλημμένα για την κατάχρηση του αποσμητικού. Στις 13 Ιουνίου, η μητέρα του Jack τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην κρεβατοκάμαρά του και δίπλα του ένα αποσμητικό σπρέι. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η εισπνοή αποσμητικών μπορεί περισσότερο βλάπτει την καρδιά παρά τους πνεύμονες.

«Θεωρώ πολύ πιθανό να χρησιμοποίησε το αποσμητικό και ξαφνικά να πέθανε», σημείωσε η εισαγγελέας, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 13χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Δεύτερη σορός εντοπίστηκε στο σπίτι που κάηκε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανησυχία πως πρόκειται για το παιδί που ήταν αγνοούμενο

Ακτή Ελεφαντοστού ‑ Νορβηγία 1‑2: Ο Χάαλαντ σφραγίζει την πρόκριση και οι Βίκινγκς πάνε στους «16»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον σταρ της Σίτι να κάνει τη διαφορά, η Νορβηγία νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των «16»

Θαύμα ζωής στα ερείπια της Βενεζουέλας: Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παγιδευμένο 6 ημέρες στα συντρίμμια ο μικρός βγήκε νικητής

Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης: Νεκρός άνδρας, τραυματισμένη γυναίκα και αγνοούμενο ανήλικο παιδί στη μεγάλη πυρκαγιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αν και κατά το τελευταίο διάστημα η εικόνα της πυρκαγιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Μπατμαν του Μεξικό»: Δένει κλέφτες σε κολώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν έναν μυστηριώδη τιμωρό στην πολιτεία Χαλίσκο

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Μπερν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Βρετανός ηθοποιός του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Χάρι Πότερ» πέθανε στα 82 του χρόνια

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκότωσε ιδιοκτήτη πιτσαρίας για μια δωρεάν... πίτσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από το θύμα μια πίτσα δωρεάν και, βλέποντας την άρνηση, αντέδρασε βγάζοντας ένα μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης η αδελφή του πιτσαδόρου, η οποία επενέβη προσπαθώντας να σώσει τον αδελφό της.

Αγνοούμενο παιδί μετά τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στις Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντατικές έρευνες για αγνοούμενο παιδί έπειτα από την πυρκαγιά στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

Κόσμος Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

Ελλάδα Χτες
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

Κόσμος Χτες
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».