E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συρμός του μετρό φρενάρει λίγο πριν περάσει πάνω από γυναίκα στις γραμμές

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η γυναίκα

Δημοσίευση 17/10/2019 | 19:54

Συρμός του μετρό φρενάρει λίγο πριν περάσει πάνω από γυναίκα στις γραμμές

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της.

Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της. Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος. Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει. Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει.

Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Επίσημα σας λέω ότι θα είμαι στο GNTM, γιατί δύο μήνες το κρύβουμε»

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Με αφορμή την εμφάνισή της στη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο, η Ζενιεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις σtην εκπομπή «Buongiorno» και στη Βασιλική Μπασιούρη

Μαρία Αντωνά: Θα βρω τον μπελά μου που είπα στον Γιώργο Λιάγκα να αφήσει γένια

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

Τζουλιάνα Βιγκέλα: Η σeξι διαιτητής που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε πανεπιστήμιο και γήπεδα

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Έχει τρελάνει τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους που περιμένουν την... άνοδο της στη Serie Α

Οι απίστευτοι κοιλιακοί της 56χρονης Τζένιφερ Λόπεζ

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Δείτε τις φωτογραφίες μετά την προπόνησή της που ανέβασε

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με φωτογραφίες από την αποκατάστασή της: Χτίζω τον εαυτό μου ξανά

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το δωμάτιο ξέρω ότι κάνω ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή που θέλω, γράφει στην ανάρτησή της

YFSF: Τρέλανε κοινό και κριτικούς η μεταμόρφωση σε Αννα Βίσση ‑ Απίθανος ο Biased Beast

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»

Harry Styles ‑ Zoe Kravitz: Όλα όσα ξέρουμε για το πιο hot ζευγάρι του 2026

Tabloid 27.04.2026
Όλα φαίνεται να ξεκινούν στα τέλη του 2025

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid