E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλληνας δήμαρχος ζήτησε συγνώμη και δίνει δωρεάν νερό στους δημότες για 4 μήνες

Συγνώμη στην πράξη

Δημοσίευση 15/10/2019 | 21:39

Έλληνας δήμαρχος ζήτησε συγνώμη και δίνει δωρεάν νερό στους δημότες για 4 μήνες

Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.   

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. 

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.       

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.   

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011

Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του

Κόσμος 16.01.2026
Το παράδειγμά του προειδοποιούσε για τους κινδύνους μη εγκεκριμένων ουσιών

Σύλληψη μοντέλου στην Αττική: Ο ρόλος του σε ένοπλες ληστείες

Ελλάδα 16.01.2026
Η αστυνομία εξιχνίασε 12 περιπτώσεις ληστειών στην Αττική - Η συνολική λεία ξεπερνά το ποσό των 8.960 ευρώ

To TikTok βάζει νέο φίλτρο για τον εντοπισμό χρηστών κάτω των 13 στην ΕΕ

Κόσμος 16.01.2026
Το σύστημα αξιολογεί το προφίλ, το περιεχόμενο και τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, ώστε να εντοπίζει λογαριασμούς που φαίνεται να ανήκουν σε παιδιά κάτω των 13

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα

Ελλάδα 16.01.2026
Σε ηλικία 92 ετών