E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλληνας δήμαρχος ζήτησε συγνώμη και δίνει δωρεάν νερό στους δημότες για 4 μήνες

Συγνώμη στην πράξη

Δημοσίευση 15/10/2019 | 21:39

Έλληνας δήμαρχος ζήτησε συγνώμη και δίνει δωρεάν νερό στους δημότες για 4 μήνες

Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.   

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. 

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.       

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.   

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Πολιτική 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.