E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η εξομολόγηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τις εγκυμοσύνες της

Το πρώην μοντέλο περιμένει το έκτο παιδί με τον Βασίλη Σπανούλη

Δημοσίευση 15/10/2019 | 16:05

Η εξομολόγηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τις εγκυμοσύνες της

Κατά ένα μέλος αναμένεται να αυξηθεί η οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Το πρώην μοντέλο διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κρατά με το καλό αγκαλιά το έκτο παιδί της.

Η Χοψονίδου ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media, ανεβάζοντας το βίντεο με τον Σπανούλη, όπου μαθαίνει για τη νέα εγκυμοσύνη την ημέρα των γενεθλίων του, το καλοκαίρι. Εξάλλου, η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Τώρα, θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, μέσω των stories της. Μία από τις ερωτήσεις που της έκαναν ήταν η εξής: «Πόσες εγκυμοσύνες είχατε προσπαθήσει και πόσες σας έτυχαν;» κι εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Η πρώτη έτυχε… στη δεύτερη προσπαθήσαμε αρκετά. Και οι άλλες τις ήθελα εγώ πολύ».


Σε άλλη ερώτηση για το αν έχει νταντά για τα παιδιά, η Χοψονίδου ξεκαθάρισε πως δεν έχει. Τα μεγαλώνει μόνη της, όπως επίσης, τα διαβάζει μόνη της. Έχει, όμως, τη βοήθεια της αδελφής της και της πεθεράς της, όταν τις χρειάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε πως παραλίγο να πάρει διαζύγιο με τον Χάρη

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 29/6. Με αφορμή τα γενέθλιά της, μίλησε για την οικογένειά της.

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Η διαφορά ηλικίας δεν με ενοχλούσε, όμως τώρα είμαι χήρα στα 43»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η απώλεια του συζύγου της, τον Φεβρουάριο, ύστερα από 16 χρόνια γάμου, υπήρξε μια οδυνηρή εμπειρία για την 43χρονη influencer μόδας

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε on air για τη σιωπή της και το μέλλον της εκπομπής

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την άρνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών της να μιλήσουν στις κάμερες, αποκαλύπτοντας και νέα πληροφορία για τις διαπραγματεύσεις με το Mega.

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τι είπε ο Χασαπόπουλος

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρουσίασε μόνος του το «Κοινωνία Ώρα» στο Mega, αποκαλύπτοντας τον λόγο απουσίας της συμπαρουσιάστριάς του.

Λιάγκας για Οικονομάκου : «Δεν της βγήκε η πρώτη της οικογένεια, δεν την παίρνει να αποτύχει»

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε κεντρική θέση στα θέματα του Πρωινού

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

E-Daily 3.Left 29.06.2026
H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η Daily Mail σχολίασε καυστικά ότι το θέμα του πάρτι και τα ρούχα που επέλεξαν Γουέστ και Σενσόρι «έρχονταν σε αντίθεση με την κομψότητα του χώρου»

Γιάννης Βαρδής: «Είναι καιρός να μάθουν ποια είναι...» – Η προειδοποίηση προς συναδέλφους του

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής θέλοντας να προειδοποιήσει τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί.

Μικρο Σπίτι στο Λιβάδι: Πού βρίσκεται σήμερα η «Λόρα», η Melissa Gilbert

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η ηθοποιος αποδεικνύει ότι τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζονται κοντό κούρεμα

Κέισι Μίζιου: Στο νοσοκομείο το πρώην μοντέλο του GNTM

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ανησυχία προκάλεσε μια ανάρτηση της Κέισι Μίζιου, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα social media πως τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε...

YFSF – Η Μαριλού Κατσαφάδου «λύγισε» τους πάντες με την αφιέρωση στη μητέρα της

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ημιτελικό του YFSF έδωσε το παρών και ο πατέρας της ηθοποιού