E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλτον Τζον: Φωνάζανε τον Φρέντι Μέρκιουρι «Μελίνα», από τη Μελίνα Μερκούρη

Τι αποκαλύπτει ο Έλτον Τζον στην αυτοβιογραφία του

Δημοσίευση 14/10/2019 | 11:22

Έλτον Τζον: Φωνάζανε τον Φρέντι Μέρκιουρι «Μελίνα», από τη Μελίνα Μερκούρη

«Αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση Μπομπ Ντίλαν». Έτσι τιτλοφορείται μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήραν διάφοροι γνωστοί φανς στον Έλτον Τζον και δημοσίευσε ο Guardian.

Ο Έλτον Τζον απάντησε ανοικτά για πολλά ζητήματα της προσωπικής του ζωής αλλά και τις συνήθειες και τις εκκεντρικότητες των ανθρώπων που συναναστράφηκε στη ζωή του. Από ποστ σταρς και μουσικούς παγκόσμιου βεληνεκούς μέχρι πολιτικούς.

Αφορμή της δημοσίευσης ήταν η αυτοβιογραφία του «Me» που κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου. Ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός δημοσιογράφος Άλεξ Πετρίδης, που δούλεψε μαζί με τον Έλτον Τζον την αυτοβιογραφία του, συγκέντρωσε ερωτήσεις από διάσημους φαν του τραγουδιστή και εκείνος τις απάντησε ειλικρινά, σοκάροντας πολλές φορές με τις αποκαλύψεις του.

Η Τίλντα Σουίντον με την ερώτησή της έβγαλε και ένα λαβράκι με… ελληνικό ενδιαφέρον. Η ηθοποιός ρώτησε τον Έλτον Τζον ποια είναι τα τρία αγαπημένα του, αληθινά ή ψεύτικα, drag ονόματα.

Ο Έλτον Τζον απάντησε: «Έχω τρία drag ονόματα. Εκείνο που χρησιμοποιώ περισσότερο, είναι το Σάρον Κάβεντις. Το Κάβεντις προέρχεται από έναν κιμπορντίστα στη δεκαετία του ’50 που τον έλεγαν Κέι Κάβεντις, ο οποίος αναφερόταν πάντα στις δουλειές του ως Kitten On The Keys (γατάκι στα πλήκτρα). Το σκέφτηκε ο φίλος μου Τόνι Κινγκ. Όταν είμαι στη Γαλλία, είμαι η Ρετζίν Πουφ. Και όταν είμαι στην Ατλάντα, επειδή ζω στην περιοχή Μπάκχεντ, είμαι η Ταλούλα Μπάκχεντ. Και πολλές φορές κλείνω δωμάτιο σε ξενοδοχεία ως Χλαμίδια Σίφερ, το οποίο σκέφτηκε ο Ντέιβιντ (σ.σ. ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις). Δεν επιλέγεις εσύ το drag name σου -κάποιος πρέπει να σου το δώσει. Ο Τζον Λένον ήθελε να είναι η Μόραγκ, αλλά δεν πάει έτσι, επομένως κατέληξε να είναι η Κάρολ Ντακότα. Ο Φρέντι Μέρκιουρι ήταν η Μελίνα, από την Ελληνίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και πολιτικό Μελίνα Μερκούρη. Ο Ροντ Στιούαρτ ήταν η Φίλις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρια Καλύβα – Αλεξάνδρα Τσόλκα: Τσακώθηκαν στο Ραντεβού το ΣΚ

TV Buzz Χτες
«Ο Λιάγκας μόνο όταν πίνει νερό αφήνει το πάνελ να μιλήσει»

«Ντροπή»: Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Fake news, ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη

TV Buzz Χτες
Σκέφτηκα πώς θα τα κάνω όλα μόνη μου, εξήγησε η παρουσιάστρια

Σοφία Μητσοτάκη: «Η ξεφτίλα δυστυχώς δεν έχει όρια»

Tabloid Χτες
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «δραπέτευσης» με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι

Ben Stiller: Ζητά από τον Λευκό Οίκο να αφαιρέσει κινηματογραφική σκηνή του από βίντεο προπαγάνδας

Tabloid Χτες
«Ο πόλεμος δεν είναι ταινία», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις Μαλδίβες: Μια συναρπαστική δεκαετία ξεκινά, γράφει

Social Χτες
Ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που έχω συλλέξει, πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε

Θεσσαλονικιός έφτιαξε λαμπάδα... ChatGPT

Παράξενα Χτες
Μεγάλη η ζήτηση, υπάρχει ακόμη και λίστα προκρατήσεων

Ιωάννα Τούνη: «Όταν φεύγει ο έρωτας και βλέπεις καθαρά αυτά που σου έλεγαν οι κολλητές σου για εκείνον»

Social Χτες
Η Influencer έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της, καθώς μοιράζεται καθημερινά πτυχές της προσωπικής της ζωής, τους προβληματισμούς της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια

Αφιέρωμα της Marca στη Μαριγκόνα: Η κοπέλα από το Κόσσοβο που έγινε γνωστή λόγω του Ολυμπιακού

Social Χτες
Η 25χρονη φίλαθλος του Ολυμπιακού αύξησε τους ακολούθους της από 97 σε 23.000 μέσα σε λίγες ώρες

J2us: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που παίρνει την θέση του Κώστα Δόξα

TV Buzz Προχτές
Νέα δεδομένα προκύπτουν για το J2us

Καινούργιου: Φάνηκε να τρώει και… έγινε μπουρλότο ‑ «Γιατί με δείχνεις ρε παιδάκι μου; Γιατί;»

TV Buzz Προχτές
Ένα πλάνο ήταν αρκετό να εκνευρίσει την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου.