E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Μπλεξίματα με το ΕΣΡ λόγω γυρισμάτων

Ποια ήταν η αφορμή

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 13/10/2019 | 09:46

GNTM: Μπλεξίματα με το ΕΣΡ λόγω γυρισμάτων

Μπλεξίματα με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αναμένεται να έχει το ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM.

Αφορμή είναι η δοκιμασία των κοριτσιών με μαγιό σε ντουζιέρα, πάνω σε ένα λεωφορείο που έκανε τον γύρο της Αθήνας.

Η παρουσία των ημίγυμνων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας σε κοινή θέα προκάλεσε αντιδράσεις. Η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» που προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ. Ο λόγος ήταν ότι η παραγωγή δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου οι κριτές ανέφεραν ότι η παραγωγή έχει λάβει ειδική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Social 04.12.2025
Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Tabloid 04.12.2025
Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

TV Buzz 04.12.2025
«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Τσουρός για Χρηστίδου: «Ήταν καταρρακωμένη όταν ο γιος της έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο»

Tabloid Χτες
Οι αναφορές στην πιο δύσκολη περίοδο της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Tabloid Χτες
Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Ρακούν «διέρρηξε» κάβα στη Βιρτζίνια, έγινε «λιάρδα» από το ποτό και χρειάστηκε διάσωση

Παράξενα Χτες
Παρά το αλκοόλ που κατανάλωσε δεν κινδύνευσε η υγεία του και τη γλίτωσε με ένα χανγκόβερ