E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το κορίτσι που χάνει την μνήμη του κάθε 2 ώρες

Κάθε μέρα που ξυπνάει νομίζει ότι είναι 11 Ιουνίου

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 14/10/2019 | 00:02

Το κορίτσι που χάνει την μνήμη του κάθε 2 ώρες

Μια έφηβη κοπέλα ξυπνάει κάθε πρωί νομίζοντας ότι είναι η 11η Ιουνίου, μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι που την κάνει να χάνει την μνήμη της κάθε δύο ώρες.

Η 11η Ιουνίου ήταν η ημέρα που ένας συμμαθητής της την χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να το θέλει, κατά την διάρκεια ενός χορευτικού. Το τραύμα προκάλεσε στην έφηβη δεκάδες επιληπτικές κρίσεις με αποτέλεσμα πλέον η μνήμη της μαθήτριας να επαναρυθμίζεται κάθε δύο ώρες. 

Η Riley Horner δεν μπορεί να θυμηθεί ότι ο θείος της πέθανε την περασμένη εβδομάδα, αν και η οικογένειά της το υπενθυμίζει καθημερινά και αναγκάζεται να ζει με ένα ξυπνητήρι που της υπενθυμίζει να εξετάζει τις σημειώσεις που παίρνει στην τάξη σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το σχολείο. Επιπλέον έχει μαζί της όλα τα υπάρχοντά της επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τον κωδικό που έχει βάλει στο σχολικό της ντουλάπι.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Αν και αρχικά είχε διαγνωστεί με διάσειση οι συνεχής παρακολούθησή της από τους γιατρούς δεν έχει αποδώσει ακόμα καρπούς.  

"Ξέρω ότι είναι δύσκολο γι 'αυτούς (την οικογένειά της) όσο είναι δύσκολο είναι και για μένα. Οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν, είναι σαν να ζω το σενάριο μιας ταινίας. Είμαι πολύ μπερδεμένη και προσπαθώ να σκέφτομαι, αλλά δεν μπορώ. Δεν έχω αναμνήσεις και είμαι απλά φοβισμένη."

Η οικογένεια αγωνίζεται τώρα ενάντια στο χρόνο για να βρει απαντήσεις, καθώς οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη στη βραχυπρόθεσμη μνήμη της εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία έξι μήνες μετά τον τραυματισμό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η «κρυφή» παραλία που δεν φαίνεται από πουθενά: Ο μυστικός παράδεισος που κρύβεται μέσα σε κρατήρα

Παράξενα 12.03.2026
Ένας τεράστιος κρατήρας αποκαλύπτει μια ονειρική παραλία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασίας - Και όμως υπάρχει πραγματικά

Μαρίνα Σπανού: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν κολλητός με τον παππού μου»

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των Rainbow Mermaids

Η Νικόλ Κίντμαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Κιθ Έρμπαν και τη ζωή μετά το διαζύγιο

Tabloid Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό

Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά για τον Γιώργο Μαρίνο

Social Χτες
Το «αντίο» της γνωστής παρουσιάστριας στον σπουδαίο performer

Ανω κάτω το OPEN με τρελές ανακατατάξεις στις εκπομπές

Media Χτες
Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Θέμη Μάλλη, ανακοινώθηκαν επισήμως οι πρώτες αλλαγές.

Γιώργος Μαρίνος: Ο πρώτος που δήλωσε ανοιχτά ομοφυλόφιλος – Ο μεγάλος έpωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Tabloid Χτες
Η στάση του θεωρήθηκε τότε προκλητική, σχεδόν σκανδαλώδης

Αντιμέτωπη με ισόβια η γυναίκα που πυροβόλησε έξω από το σπίτι της Rihanna

Tabloid Χτες
Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι το περιστατικό ήταν «τρομακτικό» για την τραγουδίστρια, αλλά «ευτυχώς όλοι είναι ασφαλείς»

Βίκυ Παγιατάκη: Έσπασε on air για τον Γιώργο Μαρίνο – «Μου είχε κάνει πρόταση γάμου!»

Tabloid Χτες
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαρίνου

Σάλος στα social media για το αδυνατισμένο πρόσωπο της Μάργκοτ Ρόμπι

Social Χτες
«Γιατί να αποστεωθεί αυτή η κούκλα;» γράφουν

Μάρτζυ Λαζάρου: «Πήγα στη διατροφολόγο και έφυγα κλαίγοντας»

Tabloid Χτες
Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της, μίλησε για την απώλεια 20 κιλών.

Ακης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: Ο αδερφός μου θα δικαιωθεί, γνωρίζω την αλήθεια

Tabloid Χτες
Tι είπε και για την απομάκρυνσή του αδερφού από το J2US