E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξελίξεις στο θρίλερ με το κορίτσι που είναι νάνος και υιοθετήθηκε ως ανήλικο

Εμφανίστηκε η βιολογική της μητέρα και αποκαλύπτει την ηλικία της

Δημοσίευση 10/10/2019 | 18:41

Εξελίξεις στο θρίλερ με το κορίτσι που είναι νάνος και υιοθετήθηκε ως ανήλικο

Η βιολογική μητέρα του κοριτσιού που είναι νάνος μίλησε για το παιδί της και την σπάνια πάθησή του. Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του κοριτσιού που ονομάζεται Ναταλία Μπαρνέτ και είναι νάνος.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι την εγκατέλειψαν οι θετοί γονείς της, οι οποίοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για ενήλικη γυναίκα που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Ωστόσο, εμφανίστηκε η βιολογική της μητέρα και αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς ότι είναι ενήλικη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sun», η Άννα Βολοδομυρίβνα Γκάβα 40 ετών, από τη νότια Ουκρανία, υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική της μητέρα και πως το παιδί είναι 16 ετών.

Μάλιστα όπως είπε έχει μια σπάνια μορφή νανισμού, κάτι που έμαθε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έτσι λίγο μετά την γέννησή της, την πήγε σε ορφανοτροφείο.

Η 40χρονη υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να την δώσει για υιοθεσία, αφού τόσο η μητέρα της όσο και οι γιατροί της είπαν πως πρέπει να το κάνει για να έχει μια καλύτερη ζωή.

«Την τελευταία φορά που την είδα είχε μικρά πόδια, μικρά χέρια και δεν είχε λαιμό», ανέφερε και συνέχισε: «μου είπαν πως δεν θα είναι ποτέ καλά και πως πρέπει να μένει αλυσοδεμένη σε ένα κρεβάτι ή μια καρέκλα».

Η Άννα είπε πως αποφάσισε να μιλήσει μετά τις κατηγορίες των Μπαρνέτ εναντίον της κόρης της, αφού μέχρι σήμερα πίστευε πως η μικρή ζει ευτυχισμένη.

Μάλιστα απηύθυνε έκκληση στην κόρη της να πάει στην Ουκρανία μόλις ενηλικιωθεί ώστε να ζήσει με την βιολογική της οικογένεια.

Όπως είπε: «Κόρη μου συγχώρεσέ με γι' αυτό που έκανα πριν από 16 χρόνια. Σε παρακαλώ να έρθεις σύντομα να με δεις. Σε περιμένουμε, έχεις δυο αδερφές και δυο αδερφούς».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η μικρή(;) Ναταλία υιοθετήθηκε από νέα οικογένεια.

Άραγε θα έχει συνέχεια η υπόθεση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση