E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Σκότωσε τη Μαρία Χαρίτου με ένα χαστούκι

Το σκοτεινό μυστικό πίσω από τον θάνατο της κοπέλας

Δημοσίευση 8/10/2019 | 10:39

Ρόδος: Σκότωσε τη Μαρία Χαρίτου με ένα χαστούκι

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε χθες (07-10-2019) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε έναν 47χρονο Έλληνα, κάτοικο Ρόδου, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της 44χρονης Μαρίας Χαρίτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο 47χρονος φέρεται στις 2 Ιουλίου 2018 να πήγε στο σπίτι της Μαρίας Χαρίτου, στην οδό Αλκαίου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της να την χαστούκισε στο κεφάλι.


Αποτέλεσμα ήταν πέσει με δύναμη στο τσιμεντένιο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, θλαστικό τραύμα, εκτεταμένο αιμάτωμα αριστερά μετωποβρεγματικά, κάκωση μεσολοβίου και ατροφία εγκεφάλου συνεπεία των οποίων απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου 2018.


Θυμίζουμε ότι το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2018 η Μαρία Χαρίτου, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση εντός της οικίας της από μια 23χρονη, έναν 34χρονο, έναν 33χρονο, έναν 47χρονο και έναν ακόμη Έλληνα.

Στις 21.55 ώρα ο 33χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η Χαρίτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Οταν ενημερώθηκε από τον τηλεφωνητή ότι θα ειδοποιηθεί και η αστυνομία, εκείνος έδωσε το τηλέφωνο στην 23χρονη, η οποία και συνέχισε τη συνομιλία, περιμένοντας στο σημείο μέχρι και της αφίξεως του ασθενοφόρου.

Η Χαρίτου διακομίσθηκε, αεροπορικώς, στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Γεώργιος» στο Ηράκλειο της Κρήτης σε κωματώδη κατάσταση. Την 27η Οκτωβρίου 2018 διακομίστηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και στις 29 Οκτωβρίου 2018, πέθανε συνεπεία οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.



Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, από τις έρευνες προέκυψε ότι η αιτία του καυγά ανάμεσα σε δράστη και θύμα ήταν μόλις 10 ευρώ.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο, ο οποίος φέρεται να την χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο και εκείνη να έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα και να έχασε τις αισθήσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Οικονομία Χτες
Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Ελλάδα Χτες
Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Βόλος: Η στιγμή που ο 40χρονος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς

Ελλάδα Χτες
Με απατούσε η γυναίκα μου, τι να έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Γυναικοκτονία σοκ στον Βόλο: «Καλά της έκανα» είπε ο δολοφόνος

Ελλάδα Χτες
Την σκότωσε, άλλαξε ρούχα, πέταξε τα δικά του και κρυβόταν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Ελλάδα Χτες
Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Ελλάδα Χτες
Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική – Τραυματίας υπέστη ακρωτηριασμό

Ελλάδα Χτες
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο τραυματίας υπέστη πλήρη ακρωτηριασμό κάτω άκρου

Πέθανε σε ηλικία 28 ετών διάσημος TikToker ‑ Σε σοκ οι εκατοντάδες χιλιάδες fans

Κόσμος Χτες
Ο 28χρονος είχε περισσότερους από 250.000 ακόλουθους στο TikTok, ενώ παρουσίαζε επίσης μια εκπομπή στο YouTube με τίτλο The Unpopular Party

Βόλος: Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 8χρονο και τον εγκατέλειψε

Ελλάδα Χτες
Πεζός ήταν ο οκτάχρονος ήταν χτυπήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τραγωδία στους Παξούς: Δίωξη στους γονείς και τον παππού του 4χρονου κοριτσιού

Ελλάδα Χτες
Ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο της 4χρονης, που πνίγηκε σε πισίνα

Τραυματίστηκε 9χρονος σε θαλάσσιο πάρκο στην Καβάλα – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης

Ελλάδα Χτες
Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια