Τρένα και προαστιακός: Πήραν πίσω την απεργία ‑ Όλα κανονικά Τρίτη και Τετάρτη
Κανονικά και τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2019 | 20:44

Κανονικά θα εκτελούνται όλα τα δρομολόγια σε τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με απόφαση του Δικαστηρίου (είχαν προσφύγει οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κρίθηκαν παράνομες.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ενημερώνει ότι προχωρά σε αναστολή των κινητοποιήσεων και δηλώνει: «Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για ΣΣΕ και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε. Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα και μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή ΣΣΕ όσο και για όποια νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».
Η ανακοίνωση της απόφασης έρχεται μετά από πληροφορίες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες ότι οι εργαζόμενοι επρόκειτο να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις τις ημέρες αυτές.
Είναι ήδη γνωστό ότι και τις δύο ημέρες όλα τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.
Το «κλικ» της αντλίας βενζίνης: γιατί δεν πρέπει να κάνετε αυτό που κάνουν οι περισσότεροι
Συναγερμός για το βακτήριο Vibrio που εξαπλώνεται στις ακτές της Ευρώπης
Σοκαριστικό βίντεο: 62χρονος στην Φλόριντα σκοτώθηκε για μια θέση πάρκινγκ σε κατάστημα, δείτε βίντεο
Μεγάλες αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι θα ισχύει για συνιδιοκτησία και κοινόχρηστα
Βίαια επεισόδια στα Τίρανα με τραυματίες: Δακρυγόνα, πέτρες και συλλήψεις έξω από το αλβανικό Κοινοβούλιο – βίντεο και φωτογραφίες
Έρχονται αλλαγές στα αυτοκίνητα από 7 Ιουλίου ‑ Πώς επηρεάζονται τα νέα οχήματα
Φωτιά στην Αρτα: Τι συμβαίνει στη Στρογγυλή και ποιοι έλαβαν μήνυμα του 112
ΕΚΤΑΚΤΟ E-Daily 2.TopNews 02.07.2026






