E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για την δράση του παιδεραστή μουσικού στην Αθήνα

«Την χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία»

Δημοσίευση 7/10/2019 | 18:28

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για την δράση του παιδεραστή μουσικού στην Αθήνα

Αναβίωσε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2016-2017 με κατηγορούμενο τον παιδεραστή μουσικό και διακεκριμένο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος φλαουτίστας, που δεν έδωσε το παρών στη δικαστική αίθουσα, βαρύνεται με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, της κατοχής υλικού παιδικής ποpνογραφίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας. Πρωτόδικα ο φλαουτίστας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

Η δίκη άρχισε με τις καταθέσεις των γονιών ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών. Πάντως, οι γονείς του δεύτερου κοριτσιού δεν έδωσαν το παρών στη δικαστική αίθουσα καθώς η οικογένεια ζει πλέον μόνιμα στη Δανία.

Για μία ακόμα φορά τα όσα περιέγραψαν οι γονείς του 11χρόνου κοριτσιού σήμερα, το οποίο βίωσε τον εφιάλτη στην ηλικία των οκτώ ετών, συγκλόνισαν!

«Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας» κατέθεσε η μητέρα της 11χρόνης.

«Άρχισε να παραπονιέται γύρω στον Απρίλιο, έλεγε δεν θέλω να πάω, δυσανασχετούσε πράγμα το οποίο δεν είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της», εξηγώντας πως η ίδια έμαθε από την αστυνομία το καλοκαίρι του 2017 ότι υπήρχε καταγγελία άλλου παιδιού για ανάρμοστη συμπεριφορά του μουσικού.

«Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε για θωπείες, ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεση της, είδα η ίδια διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού μου», κατέθεσε η μητέρα τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος μουσικός συνεχώς εκθείαζε το παιδί, λέγοντας της «ποσό καλή και ποσό όμορφη ήταν».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της ανήλικης επισήμανε στο Δικαστήριο πως έμαθα τα όσα συνέβησαν από έναν αστυνομικό. «Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου περιέγραψε τι είπε η Ειρήνη. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος την χάιδευε μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και επίσης ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της» περιέγραψε στο Δικαστήριο, προσθέτοντας «δεν είναι γρίπη αυτό να πάρει ένα ντεπόν και να φύγει. Δεν φεύγει αυτό το πράγμα».

Παράλληλα,εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχουν και άλλα θύματα! «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι τα 59 δεν είχε κάνει τίποτα σε κανένα παιδάκι και μετά ξαφνικά στα 60 αποφάσισε να κάνει αυτά τα πράγματα», τόνισε ο πατέρας της Ειρήνης εξηγώντας πως το παιδί ακόμη και σήμερα δεν συζητά αυτό το θέμα με τους γονείς του.

«Εμείς πήγαμε σε δυο παιδοψυχολόγους και μας είπαν ότι είναι πολύ ευαίσθητη ηλικία και να μην την πιέσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν με τη σύγχυση των παιδιών. Νομίζω η κόρη μου δεν μίλησε γιατί ένιωθε τεράστια ντροπή. Ειδικά να πει στον μπαμπά της» ανέφερε ο πατέρας της 11χρόνης. Η δίκη συνεχίζεται στις 15 Οκτωβρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Ελλάδα Χτες
Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Ελλάδα Χτες
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Οικονομία Χτες
Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Ελλάδα Χτες
Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Θεοφάνια σε Αθήνα και Πειραιά

Ελλάδα Χτες
Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων