E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πετρούπολη: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτί και είπα στη μητέρα μου πέτα το»

Σοκαριστική περιγραφή της νεαρής γυναίκας που κατηγορείται μαζί με την μητέρα της

Δημοσίευση 7/10/2019 | 15:27

Πετρούπολη: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτί και είπα στη μητέρα μου πέτα το»

Σε συγκλονιστικές περιγραφές για το πώς γέννησε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της τον Φεβρουάριο του 2018 προχώρησε σήμερα κατά την απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η 19χρονη που μαζί με την μητέρα της κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για τη δολοφονία βρέφους μόλις λίγων ωρών το οποίο είχε φέρει στον κόσμο η 19χρονη κατηγορουμένη. Το κορμάκι του παιδιού είχε βρεθεί λίγο αργότερα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Σήμερα, κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η 19χρονη κατηγορούμενη με λυγμούς περιέγραψε το πώς έφερε στον κόσμο το παιδί της και στη συνέχεια επιχείρησε να βγάλει από το κάδρο την μητέρα της, η οποία είναι προφυλακισμένη.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα, μιλώντας για την ημέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της, ανέφερε ότι το γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο. Όπως είπε σηκώθηκε να πιει νερό και ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα του τοκετού και αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές που είχε δει στο διαδίκτυο...

Η 19χρονη στην απολογία της αναφέρει: «Έπεσα κάτω και έκανα ό,τι είχα δει στο διαδίκτυο... Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν... Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα... Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί...».

Μιλώντας για την μητέρα της, η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι δεν έκοψε εκείνη το λώρο του παιδιού αλλά η ίδια. Ακόμη, υποστήριξε πως μόνη της έβαλε χαρτί στο στόμα του μωρού της και στη συνέχεια ζήτησε από τη μητέρα της να της δώσει μια σακούλα.

«Έβαλα το μωρό μέσα, της έδωσα τη σακούλα και της είπα πέτα την», ανέφερε η 19χρονη και σε άλλο σημείο της απολογίας της τόνισε: «Δεν μπορώ να κοιτάξω κανέναν στα μάτια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει το μωρό πίσω».

Ακόμη, η 19χρονη υποστήριξε πως αντιλήφθηκε μόλις δυο μήνες πριν γεννήσει ότι ήταν έγκυος. «Κατάλαβα, όταν ξάπλωσα μια ημέρα, κάτι να κουνιέται... Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και μιλώντας για το μέλλον της είπε: «Όλη η οικογένεια μου να ενωθεί και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο πια.. Προσπαθώ μόνη μου, με βιβλία, να ξεχάσω ό,τι έγινε... Ήμουν η κόρη της Αλβανίδας που δεν ήξερε να μιλάει ελληνικά... Με έχουν πει και μπάσταρδο επειδή οι γονείς μου παντρεύτηκαν αργότερα... Βγαίνω έξω και φοβάμαι.. .Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου... Θέλω να τελειώσω το σχολειό, να βρω μια δουλειά, έστω και καθαρίστρια, και να κάνω μια καινούργια αρχή...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας