E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιάννης Μπέζος εξομολογείται ότι πληρωνόταν μέχρι και 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Απάντησε στις φήμες αν επιστρέφουν οι «Απαράδεκτοι»

Δημοσίευση 7/10/2019 | 14:53

O Γιάννης Μπέζος εξομολογείται ότι πληρωνόταν μέχρι και 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για την αμοιβή του από σήριαλ, για τον χώρο της υποκριτικής σήμερα, αλλά και για το αν τελικά θα επιστρέψουν οι «Απαράδεκτοι».

«Το είδος της φάρσας απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Όλα αυτά τα μυθεύματα και η παλαιολαγνεία εμένα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί εγώ τα έχω ζήσει και τα παλιά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλύτεροι», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια σχολίασε τη μεταπήδηση από έναν κλάδο σε έναν άλλο με αφορμή και την Ειρήνη Καζαριάν: «Εξαρτάται πώς αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι από πού προέρχεται, αλλά εάν έχει αποφασίσει να θυσιαστεί γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν το παίρνουμε ποτέ υπόψιν μας. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μεταπηδήσουν, θέλουν πραγματικά να βγουν γιατί θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται στο θέατρο, και όχι για να κάνουν ένα ντόρο πρόσκαιρο ή για λόγους αυτοπροβολής. Και από την άλλη υπάρχουν και οι “επαγγελματίες”, οι οποίοι συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά.

»Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει.

»Δεν έγινε καμία πρόταση για τους Απαράδεκτους. Ενδεχομένως η Δήμητρα γράφει κάτι, αλλά όχι τους Απαράδεκτους. Οι επιστροφές των σειρών είναι σαν μνημόσυνα», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid Χτες
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz Χτες
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid Χτες
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της