E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Ρένεση: Πρώτη βόλτα με την κόρη της

Στην ηλιόλουστη Αθήνα

Δημοσίευση 6/10/2019 | 19:36

Κλέλια Ρένεση: Πρώτη βόλτα με την κόρη της

Η ηθοποιός η οποία για δεύτερη χρονιά φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», την εβδομάδα που πέρασε βρέθηκε καλεσμένη, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στα πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για να μιλήσει γι’ αυτή την τόσο επιτυχημένη τηλεοπτική της δουλειά και μόνο για μία στιγμή μίλησε για την κόρη της.

Ήταν όταν η ίδια αποκάλυψε ότι πρόκειται να φύγει για Χιλή για κάποια γυρίσματα και αυτόματα ήρθε η ερώτηση από την Ελένη Μενεγάκη αν θα έπαιρνε και την κόρη της μαζί. Και όταν η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα πήγαινε μόνη της και ρωτήθηκε αν θα κατάφερνε να αποχωριστεί τη μικρούλα της, είπε με σκυθρωπό βλέμμα πως ούτε και η ίδια ήταν σίγουρα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Γιατί είναι γεγονός ότι από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το μωρό της, ελάχιστες ώρες την έχει αποχωριστεί και μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Μαμά και κόρη είναι συνεχώς μαζί από τον περασμένο Μάιο και δείχνουν να έχουν αποκτήσει τους κώδικες επικοινωνίας που χρειάζονται.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την όμορφη ηθοποιό σε βόλτα της στη λιακάδα με τη νεογέννητη κόρη της, σε δρόμο στο Παγκράτι, εκεί δηλαδή όπου ζει η οικογένεια.

Η ηθοποιός έδειχνε χαλαρή και πολύ ευδιάθετη και είχε συνεχώς το βλέμμα της τραμμένο πάνω στην μικρούλα της. Μόνο μία στιγμή το πήρε από πάνω της, όταν συνάντησε τυχαία ενώ περπατούσε κάποιους γνωστούς της τους οποίους και χαιρέτησε.
Δείτε μαμά και κόρη σε βόλτα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Celebrity Stories 19.08.2025
Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid Χτες
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid Χτες
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid Χτες
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid Χτες
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της