E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Miley Cyrus ξεσπά: «Μη με λέτε πια τσούλa»

«Συνηθίστε το, θα βγαίνω με πολλούς»

Δημοσίευση 6/10/2019 | 11:02

Η Miley Cyrus ξεσπά: «Μη με λέτε πια τσούλa»

Η Miley Cyrus βαρέθηκε να την λένε πια... τσούλa και ζητά από το κοινό και τους θαυμαστές της να σέβονται τις επιλογές και την προσωπική της ζωή.

Η 26χρονη τραγουδίστρια που εδώ και ένα μήνα βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα λόγω του χωρισμού της από τον Λίαμ Χέιμσγουόρθ και την σχέση της με την Κέιτλιν Κάρτερ αμέσως μετά, δημοσιοποίησε ένα κείμενο στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου απαντά σε όσους έκριναν ότι η ερωτική της ζωή προχωρά πολύ γρήγορα.

Η αιτία του... σχολιασμού ήταν το γεγονός πως πριν καλά καλά χωνέψουμε πως μετά τον Λίαμ, είναι με την Κέιτλιν, εκείνη ήταν με τον μουσικό Κόντι Σίμσον!

«Ξέρω ότι το κοινό επένδυσε στην προηγούμενη σχέση μου γιατί το ένιωσε σαν να το ζούσε από την αρχή. Πιστεύω πως γι' αυτό ο κόσμος πάντα είχε ενδιαφέρον για τη ζωή μου και το πώς ζω, γιατί με παρακολουθούσαν καθώς μεγάλωνα», γράφει η Σάιρους και συνεχίζει: «Αλλά τώρα μεγάλωσα και κάνω τις επιλογές μου ως ενήλικας που ξέρω την αλήθεια, τις λεπτομέρειες, την πραγματικότητα. Ο κόσμος "ξέρει" μόνο όσα βλέπει στο ίντερνετ».

Μάλιστα η Σάιρους το γύρισε και στο φεμινιστικό, γράφοντας πως αν ήταν άντρας δεν θα την έκριναν με τον ίδιο τρόπο: «Οι άντρες, ειδικά οι επιτυχημένοι, πολύ σπάνια θεωρούνται "τσούλeς". Προχωρούν από την μια όμορφη γυναίκα στην άλλη, τις περισσότερες φορές χωρίς συνέπειες. Συνήθως αναφέρονται ως "καρδιοκατακτητές" και τέτοια, ενώ οι γυναίκες αποκαλούνται "τσούλeς" και "πόpνες"! Προσπαθώ να επιβιώσω στον κόσμο των αντρών. Αν δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, ας πάμε μαζί τους»!

«Πάντα προσπαθώ να βλέπω χαλαρά τον εαυτό μου και να σπάω πλάκα με εμένα και με την εικόνα που έχει για 'μένα το κοινό. Συνηθίστε ότι θα βγαίνω με πολλούς, έτσι είμαι», κατέληξε η Μάιλι Σάιρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι απέγινε η Κέλλυ από το Beverly Hills; Τι κάνει σήμερα η Jennie Garth

Celebrity Stories 01.07.2025
Η ζωή της Jennie Garth δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Μαμά, έχω χέρι!»: Το συγκινητικό βίντεο της 4χρονης που έφτασε ήδη τα 17 εκατ. προβολές

Social 01.07.2025
«Είμαστε δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια. Της υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Tabloid Χτες
Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Tabloid Χτες
Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: «Είναι η πρώτη φορά που ...»

Tabloid Χτες
Ανοίγει την καρδιά της και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν με άγχος και κατάθλιψη

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι για την Ευά Λονγκόρια στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Δημήτρης Κόκοτας: Μικρά βήματα ελπίδας 15 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Tabloid Χτες
«Θέλουμε το συντομότερο να γυρίσει στη ζωή του»

ΛΕΞ: Το σχόλιο του Netflix για τη Χαρούλα Αλεξίου

Social Χτες
Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στην σκηνή του ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε

Η Δώρα Παντέλη ποζάρει με μπικίνι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Social Χτες
Η αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Τζον, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον γιο τους