E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2019 | 17:38

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Ένας 40χρονος δικυκλιστής δέχτηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στον παλιό δρόμο Διμηνίου - Σέσκλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ηταν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 40χρονος εργαζόμενος και οικογενειάρχης αναχώρησε από το Σέσκλο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του. Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου - Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, γιατί είναι ο συντομότερος για Βόλο.

Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις. Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει ο 40χρονος οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί επέμβαση. Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου μετά από το συμβάν οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Οπως τόνισε στο taxydromos.gr ο Μιχάλης Στύλλας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου, δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας.

Σημειώνεται πως ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως λένε οι γνωρίζοντες η μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση του κυνηγιού τους όλο τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΟΔΥ: Κρούσματα ιλαράς σε 30 χώρες της Ευρώπης – Κρίσιμος ο εμβολιασμός

Ελλάδα 13.03.2026
Η ιλαρά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρές επιπλοκές και θανάτους

Κηδεία Γιώργου Μαρίνου: Το τελευταίο αντίο στον πρώτο σόουμαν της Ελλάδας

Ελλάδα 13.03.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα

Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ: 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την σύζυγό του γιατί υποπτευόταν ότι τον απατούσε

Κόσμος 13.03.2026
Η ανατριχιαστική ανακάλυψη διασκορπισμένων τμημάτων της σορού της άτυχης κοπέλας

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε στο σπίτι τον βιαστή της και τηλεφώνησε στην αστυνομία

Ελλάδα 13.03.2026
Ο 55χρονος εισήλθε βίαια στο διαμέρισμά της

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει τη Δευτέρα το TAXISnet ‑ Όλες οι αλλαγές και τι να προσέξετε

Ελλάδα 13.03.2026
Οι αλλαγές εφαρμόζονται αναδρομικά για εισοδήματα του 2025 (δηλώσεις 2026)

«Ξύπνησε» πάλι το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη ‑ Εκτοξεύει λάβα πάνω από τα 300 μέτρα

Κόσμος 13.03.2026
Η εκτόξευση λάβας από το ενεργό ηφαίστειο, προκάλεσε το κλείσιμο αυτοκινητόδρομου και την ακύρωση πολλών πτήσεων

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια έκλεισε το brent – Πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2022

Οικονομία 13.03.2026
Η τιμή του Μπρεντ έφτασε τα 100,46 δολάρια (+9,2%), αφού προηγουμένως είχε ανέβει και στα 101,60 δολάρια το βαρέλι

Καιρός: Λίγη ακόμα... άνοιξη πριν επανέλθει ο χειμώνας

Καιρός 13.03.2026
Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη σε οπαδικό επεισόδιο ‑ Τον μαχαίρωσαν και εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 13.03.2026
Αρχικά ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.