E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βαρέθηκε το συγκρότημα του και έφτιαξε ένα από ρομπότ για τις συναυλίες του

Κάνει τουρ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 7/10/2019 | 00:01

Βαρέθηκε το συγκρότημα του και έφτιαξε ένα από ρομπότ για τις συναυλίες του
By 656396Duib - Own work, CC BY-SA 4.0

Ξεχάστε τα φυσιολογικά συγκροτήματα αφού πλέον υπάρχουν οι Captured! by Robots το ρομποτικό συγκρότημα που έφτιαξε από το μηδέν ένας μουσικός όταν βαρέθηκε να παίζει με ανθρώπους. 

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα υπόβαθρο στον τομέα της μηχανικής ή του προγραμματισμού ο τραγουδιστής, Jay Vance, μπόρεσε να συναρμολογεί μόνος του τον drumer DRMBOT 0110 και τον κιθαρίστα GTRBOT666 από τα σκουπίδια.

Το ασυνήθιστο τρίο είναι μια μπάντα grindcore που κάνει τουρ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, παίζοντας σε μπαρ αλλά και μικρούς συναυλιακούς χώρους. Σύμφωνα με τον Jay, ο οποίος είναι από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, η ιδέα της αντικατάστασης των μελών του συγκροτήματος με ρομπότ ήρθε σε αυτόν όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να βγάλει άκρη με τα άλλα μέλη της μπάντας. 

Ο Jay είπε: "Αν έχετε παίξει ποτέ σε μια μπάντα, θα γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε καθώς οι άνθρωποι είναι συναισθηματικοί και δύσκολοι. Γιατί να το αντιμετωπίσετε αν υπάρχει καλύτερος τρόπος; Δεν παίζω πια με ανθρώπους μουσικούς και δεν το θέλω."

Το σκηνικό όνομα του Jay είναι JBOT και η φανταστική ιστορία του συγκροτήματος είναι ότι δημιούργησε τα ρομπότ σε μια προσπάθεια να σχηματίσει τη δική του μπάντα αλλά στη συνέχεια φυλακίστηκε από αυτά και εξαναγκάστηκε να κάνει τουρ μαζί τους.

Μάλιστα ο Jay ετοιμάζει ακόμα μια μπάντα με ρομπότ αρκουδάκια που ονόμασε Teddy Bear Orchestra και θα περιοδεύσει μαζί τους την επόμενη άνοιξη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Dara χόρεψε ξέφρενα τις «Καμπάνες» του Κωνσταντίνου Αργυρού, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η φετινή νικήτρια της Eurovision βρέθηκε σε εμφάνιση του καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη

Τρολάρισμα των Βέλγων στον Τραμπ και τις ΗΠΑ με την επικράτησή τους στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
«Ανατρέψτε αυτό», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ανατροπή της κόκκινης κάρτας του Μπαλογκάν

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

Celebrity Stories 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα