Η λάσπη έθαψε αυτοκίνητα και ζώα στην Κεφαλονιά
Εκτεταμένα προβλήματα δημιούργησε η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τα Ιόνια Νησιά από χθες το βράδυ
Δημοσίευση 4/10/2019 | 17:15

Στην Κεφαλονιά τόνοι λάσπης προξένησαν καταστροφές στο χωριό Νύφι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, μεγάλες ποσότητες, λάσπης, μπαζών και κομμένων ξύλων παρασύρθηκαν μέσα στο χωριό.
To αποτέλεσμα ήταν να θάψουν αυτοκίνητα και παλιά σπίτια, ενώ παρέσυραν και ζώα που βρέθηκαν δεκάδες μέτρα μακριά, δυστυχώς νεκρά.
Αυτή τη στιγμή συνεργεία του Δήμου, με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά προσπαθούν να επαναφέρουν την ομαλότητα στο Νύφι, όπου ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ανθρώπου.
Καιρός: Προβλήματα στην Ιθάκη
Το πέρασμα της κακοκαιρίας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, έκλεισε σχολεία, μετέτρεψε δρόμους σε ποτάμια και προκάλεσε προβλήματα σε γειτονιές και κεντρικούς δρόμους.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως τα σχολεία και στα δύο νησιά θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, με απόφαση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σταύρου Τραυλού, καθώς οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια είναι απροσπέλαστοι.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ
Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.
Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε
Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.
«Ανακαινίζω ‑ Νοικιάζω» 2026: Πώς να πάρετε έως 36.000€ ‑ Την 15η Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Ποιες κατοικίες εντάσσονται στο πρόγραμμα
Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη
Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας
«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.
Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη
Μουντιάλ 2026: Προσοχή στους νέους κανονισμούς
E-Daily 2.TopNews
11.06.2026
Νέοι καιροί νέα ήθη από τη FIFA
Η ΣΤΑΣΥ απέρριψε το αίτημα του Athens Pride για αφίσες στο Μετρό
LGBTQI+
11.06.2026
Για πρώτη φορά σε δέκα χρόνια, η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε την ανάρτηση αφισών του Athens Pride στους σταθμούς του Μετρό Αθήνας.






