E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Μπεκατώρου: Πόσταρε φωτό με μαγιό και χωρίς ρετούς

Δείτε τι είπε

Δημοσίευση 2/10/2019 | 08:30

Μαρία Μπεκατώρου: Πόσταρε φωτό με μαγιό και χωρίς ρετούς

Η Μαρία Μπεκατώρου πόσταρε στο instagram φωτογραφία της με μαγιό από παραλία της Κεφαλονιάς χωρίς ρετούς θέλοντας να ευχηθεί καλό μήνα στους followers της.

Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια πόσταρε τη φωτογραφία που πόζαρε με μαγιό ξαπλωμένη σε βράχια. «Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου.

Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω. Θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: «Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα». Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».