E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

«Εύχομαι να αυτοϊαθώ»

Δημοσίευση 30/9/2019 | 14:11

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2004 και μίλησε για τον τρόπο που το διαχειρίζεται.

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι πάσχει από ψωρίαση. Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Υπολογίζεται ότι πλήττει περισσότερους από 125 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παραφύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει», εξομολογήθηκε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του»

Στην ίδια συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, αναφέρθηκε και στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία, καθώς ήταν σε περιοδεία. «Ο Θανάσης του τώρα διαφέρει σε αρκετά με τον Θανάση πριν από 10 χρόνια. Έχω μεγαλύτερη γνώση για το τι μ’ αρέσει περισσότερο. Παλιότερα τα έκανα όλα χωρίς συνείδηση. Το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων γίνεται αυτόματα, δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς. Όταν εσύ μετακινηθείς, μετακινούνται όλα γύρω σου.

Βέβαια, έρχονται και φεύγουν άνθρωποι. Είμαι πιο ήσυχος, διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με μια ψυχραιμία και βλέπω το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων, δεν παθαίνω πανικό. Το να ζεις ωραία δεν είναι μόνο η δουλειά μας, η εργασία μας, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα» είπε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Emily in Paris»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Τα πρώτα πλάνα με την Λίλι Κόλινς στην παραλία του Αγίου Σώστη - Δείτε το βίντεο

Σακίρα: Δικαστική νίκη στην Ισπανία – Πρέπει να της επιστραφούν πάνω από 60 εκατ. ευρώ

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η Σακίρα αθωώθηκε για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Κατερίνα Καινούργιου για Δάφνη Μπόκοτα: «Έπεσες μέσα σε όλες σου τις προβλέψεις για την Eurovision!»

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αποθέωσε τη Δάφνη Μπόκοτα για τις εκτιμήσεις της σχετικά με τη φετινή Eurovision, ενώ η έμπειρη δημοσιογράφος εξήγησε γιατί ήταν σίγουρη για την ανατροπή στα φαβορί

Η σκληρή αλήθεια του Γιάννη Πουλόπουλου για τη Eurovision

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Ο δημοσιογράφος εξέφρασε έντονη απογοήτευση για την απόδοση της Ελλάδας στη Eurovision 2026, συγκρίνοντας τη φετινή αδικία με εκείνη της Ευρυδίκης το 2007

Η Δανάη Μπάρκα για τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση: «Δεν έχω βρει νυφικό, είμαι πολύ χαλαρή»

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα παντρεύεται σε λίγες εβδομάδες τον επιχειρηματία Φάνη Μπότση και μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα του Breakfast@Star για τον γάμο της

Akylas: Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνισή του στην ΕΡΤ κι αυτός είναι ο λόγος

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Ο Akylas επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου, έπειτα από την εμφάνισή του στη Eurovision, όπου κατέκτησε την 10η θέση για λογαριασμό της Ελλάδας

Οικονομάκου – Τσερέλα: Όσα αποκάλυψε ο ιερέας που τέλεσε τον γάμο τους

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα παντρεύτηκαν το Σάββατο (16-05) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Eurovision 2026: Αποθέωση για τη Dara στη Σόφια ‑ Πλήθος κόσμου στην υποδοχή της

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η άφιξη της αποστολής συνοδεύτηκε από την εντυπωσιακή τελετή της «υδάτινης αψίδας», μία ιδιαίτερα τιμητική κίνηση που πραγματοποιείται σε ξεχωριστές περιστάσει

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα