E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

«Εύχομαι να αυτοϊαθώ»

Δημοσίευση 30/9/2019 | 14:11

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2004 και μίλησε για τον τρόπο που το διαχειρίζεται.

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι πάσχει από ψωρίαση. Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Υπολογίζεται ότι πλήττει περισσότερους από 125 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παραφύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει», εξομολογήθηκε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του»

Στην ίδια συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, αναφέρθηκε και στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία, καθώς ήταν σε περιοδεία. «Ο Θανάσης του τώρα διαφέρει σε αρκετά με τον Θανάση πριν από 10 χρόνια. Έχω μεγαλύτερη γνώση για το τι μ’ αρέσει περισσότερο. Παλιότερα τα έκανα όλα χωρίς συνείδηση. Το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων γίνεται αυτόματα, δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς. Όταν εσύ μετακινηθείς, μετακινούνται όλα γύρω σου.

Βέβαια, έρχονται και φεύγουν άνθρωποι. Είμαι πιο ήσυχος, διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με μια ψυχραιμία και βλέπω το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων, δεν παθαίνω πανικό. Το να ζεις ωραία δεν είναι μόνο η δουλειά μας, η εργασία μας, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα» είπε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Tabloid Χτες
«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ το 2025

Tabloid Χτες
Οι απώλειες που σκόρπισαν θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Δανάη Μπάρκα: «Αδικίες, ψέματα, υπερβολές και τρέλες ...» – Ο απολογισμός της για το 2025

Tabloid Χτες
Το μακροσκελές μήνυμά της και τα στιγμιότυπα από τη χρονιά που μας αποχαιρετά

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Κάθε μέρα μου κάνει πρόταση γάμου ...»

Tabloid Χτες
Τι είπε για την οικογένεια, τον έρωτα και τα μαθήματα της χρονιάς που φεύγει

Λιάγκας: «28 χρόνια μπάστακας είμαι, θα αποφασίσω εγώ πότε θα φύγω – Βγάλτε τη χολή σας ελεύθερα»

Tabloid Χτες
Η απάντηση του παρουσιαστή στα σενάρια αντικατάστασης

«Τρελή από ζήλια» η Σάτον Φόστερ λόγω της έντονης χημείας του Χιου Τζάκμαν με την Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένταση στη σχέση του ζευγαριού μετά το «Song Sung Blue»

Η Jennifer Aniston ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Social Χτες
Kαι ο σύντροφός της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του

Αχάμπαρος ο Τσελίκας: Είπε τα κάλαντα στον «αέρα» με την τσίμπλα στο μάτι!

Media Χτες
Ο γνωστός ρεπόρτερ ξεκίνησε το πρωινό του ρεπορτάζ λέγοντας στον «αέρα» τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει τις τόπλες εμφανίσεις σε παραλία της Καραϊβικής

Tabloid Χτες
Το πρώην μοντέλο κάνει διακοπές με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά που δημιούργησε ερωτηματικά

Tabloid Χτες
Έφερε τα πάνω κάτω λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά!

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Social Χτες
Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram