E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

«Εύχομαι να αυτοϊαθώ»

Δημοσίευση 30/9/2019 | 14:11

Θανάσης Αλευράς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από το 2004 και μίλησε για τον τρόπο που το διαχειρίζεται.

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι πάσχει από ψωρίαση. Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Υπολογίζεται ότι πλήττει περισσότερους από 125 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παραφύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει», εξομολογήθηκε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία, δεν μπόρεσα να πάω στη κηδεία του»

Στην ίδια συνέντευξη ο Θανάσης Αλευράς, αναφέρθηκε και στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία, καθώς ήταν σε περιοδεία. «Ο Θανάσης του τώρα διαφέρει σε αρκετά με τον Θανάση πριν από 10 χρόνια. Έχω μεγαλύτερη γνώση για το τι μ’ αρέσει περισσότερο. Παλιότερα τα έκανα όλα χωρίς συνείδηση. Το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων γίνεται αυτόματα, δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς. Όταν εσύ μετακινηθείς, μετακινούνται όλα γύρω σου.

Βέβαια, έρχονται και φεύγουν άνθρωποι. Είμαι πιο ήσυχος, διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με μια ψυχραιμία και βλέπω το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων, δεν παθαίνω πανικό. Το να ζεις ωραία δεν είναι μόνο η δουλειά μας, η εργασία μας, είναι χιλιάδες άλλα πράγματα» είπε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid 25.05.2026
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε