E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η νέα ζωή του μοντέλου μετά την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ

Η νέα αρχή

Δημοσίευση 29/9/2019 | 17:10

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η νέα ζωή του μοντέλου μετά την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ

Μετά την αποφυλάκισή της από τις γυναικείες φυλακές Lai King του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Μάρτιο, η Ειρήνη επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Μυτιλήνη. Είχε ζήσει για 17 μήνες την κόλαση της φυλακής στη μακρινή χώρα και το μόνο που ήθελε τότε ήταν να ηρεμήσει.

Όπως αναφέρει η RealNews, σήμερα η 21χρονη πια Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη φτιάχνοντας κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες. Η νεαρή κοπέλα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την περιπέτειά της, μπορεί και πάλι να κοιτά τη ζωή με αισιοδοξία. Της είχε λείψει η οικογένειά της και οι φίλοι της. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα ακόμη και οι σπουδές της στην Καλαμάτα.

Η Ειρήνη Μελισσαρόπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Όμως οι διακοπές κάποια στιγμή τελείωσαν και έπρεπε να δει τι θα κάνει στη ζωή της, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της – τον αστυνομικό πατέρα της και τη νοσοκόμα μητέρα της. Προσπάθησε να βρει δουλειά σε κάποια καφετέρια ή σε μπαρ στην πόλη της Λέσβου, όπου βρίσκεται το πατρικό της, χωρίς όμως επιτυχία. Ίσως να μην υπήρχαν δουλειές, ίσως κάποιοι καταστηματάρχες να φοβήθηκαν τον ντόρο που είχε προκαλέσει η ιστορία της. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφέ, ως πωλήτρια ρούχων αλλά και σε βενζινάδικο. Ωστόσο ένα κλαμπ στην Καλλονή αναζητούσε μπαργούμαν και η Ειρήνη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη αν και χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της. Έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 21χρονη εργάζεται στο εν λόγω κλαμπ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε απόγνωση μέχρι πριν από μερικούς μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα