E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψάρεψαν τόνο‑τέρας 2,5 μέτρων και 272 κιλών αλλά τον ελευθέρωσαν

Θα κόστιζε 3,5 εκατ. ευρώ στην Ιαπωνία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/9/2019 | 22:04

Ψάρεψαν τόνο‑τέρας 2,5 μέτρων και 272 κιλών αλλά τον ελευθέρωσαν

Τρεις ερασιτέχνες ψαράδες στην Ιρλανδία έπαθαν την πλάκα της ζωής τους την περασμένη Κυριακή!

Μετά από προσπάθειες μηνών και ενώ η περίοδος τώρα θεωρείται, γενικώς, «κακή» για ψάρεμα σε εκείνα τα νερά, «έβγαλαν» έναν γαλαζόπτερο τόνο-τέρας, που ξεπερνούσε τα 2,5 μέτρα και τα 272 κιλά, ενώ θα μπορούσε να «πιάσει» τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Ιαπωνία -όπου θα γινόταν χιλιάδες κομματάκια σούσι και σασίμι!

Ο τεράστιος τόνος ψαρεύτηκε 30 μίλια νοτιοανατολικά του Κορκ και αποτελεί το μεγαλύτερο ψάρι που πιάστηκε φέτος στην Ιρλανδία.

Τόσο μεγάλο, δε, που τους πήρες ώρες για να το φέρουν στην επιφάνεια, ενώ το μέτρησαν και το σημάδεψαν όσο ήταν στο νερό, καθώς ήταν αδύνατον να το ανεβάσουν στο σκάφος τους.

Στη συνέχεια, οι τρεις ψαράδες, που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα για τη σταθεροποίηση του αριθμού των γαλαζόπτερων τόνων του Ατλαντικού, άφησαν ελεύθερο το -τυχερό- θηρίο, που στην Ιαπωνία δεν θα είχε καμία τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό