E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύκλωμα μαστροπείας: Τι υποστηρίζει η γυναίκα που κατάφερε να το «σκάσει»

Το ψάρεμα από το facebook, η δουλειά ως πωλήτρια και το εντατικό «φροντιστήριο»

Δημοσίευση 25/9/2019 | 16:25

Κύκλωμα μαστροπείας: Τι υποστηρίζει η γυναίκα που κατάφερε να το «σκάσει»

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η νεαρή κοπέλα από τη Μολδαβία, η οποία ήταν η γυναίκα - κλειδί που κατάφερε να αποδράσει από το κύκλωμα μαστροπείας και οδήγησε τελικά στην εξάρθρωση του.

Η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς όλα όσα πέρασε στα χέρια των μαστροπών που την εξαπάτησαν, λέγοντάς της ότι θα έρθει στην Ελλάδα και θα εργαστεί ως πωλήτρια.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημοσίευσαν την κατάθεσή της, την οποία ανέφερε πως στη Μολδαβία εργαζόταν ως σερβιτόρα με πολύ μικρές απολαβές, ενώ στην οικογένεια εργαζόταν μόνο εκείνη και η μητέρα της και τα έβγαζαν δύσκολα πέρα.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μια φίλη της, η οποία εργαζόταν στην Ελλάδα ως σερβιτόρα σε νυχτερινό κέντρο της έστειλε μήνυμα και άρχισαν να διατηρούν επικοινωνία.

Σε ένα ταξίδι της στη Μολδαβία, λίγο πριν επιστρέψει στη χώρα μας, της πρότεινε να έρθει κι εκείνη μαζί της. Προσφέρθηκε, μάλιστα, να της βρει δουλειά ως πωλήτρια, χωρίς όμως να της πει πολλές λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα της απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει και πρέπει να το σκεφτεί και της ανέφερε πως δεν έχει κλείσει τα 18 της χρόνια ακόμα. Εκείνη της είπε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα και πως η ίδια θα τη συνόδευε στο ταξίδι της στην Ελλάδα.


Την επόμενη μέρα ένας γνωστός της Μολδαβός, με τον οποίο δεν είχε επικοινωνία της έστειλε μήνυμα στο Facebook και της ευχήθηκε για τα 18α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη ρώτησε κι εκείνος αν θέλει τελικά να πάει στην Ελλάδα, όμως η κοπέλα του είπε πως δεν είχε αποφασίσει ακόμα.

Εκείνος της ζήτησε να μην πει τίποτα στους γονείς της για την πρότασή του. Στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της τον κάλεσε, λέγοντάς του ότι είχε αποφασίσει.

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι της είπε ότι θέλει τελικά να δοκιμάσει τη θέση που της πρότεινε, γιατί δεν έβγαζε πολλά χρήματα από τη δουλειά της και με τα χρήματα της μητέρας της δεν μπορούσαν να ζήσουν.

Εκείνος της αγόρασε ρούχα, της έδωσε χρήματα και πήγαν να βγάλει διαβατήριο για να μπορέσει να ταξιδέψει για τη χώρα μας.

Την επόμενη μέρα την πήγε για να φτιάξει τα μαλλιά της και τα νύχια της, παρέλαβαν το διαβατήριο και τη συνόδευσε στον σταθμό των λεωφορείων από όπου θα ταξίδευε για την Ελλάδα. Το εισιτήριο το είχε πληρώσει ο ίδιος, ενώ της έδωσε και 20 ευρώ για το ταξίδι της.

Μέχρι εκείνη την ώρα δεν της είχε πει τίποτα για τη δουλειά που θα έκανε, παρά μόνο ότι θα έβγαζε αρκετά χρήματα και θα ζούσε καλή ζωή.

Στην Αθήνα την περίμεναν τρεις γυναίκες, οι οποίες τη μετέφεραν με ένα αυτοκίνητο με μολδαβικές πινακίδες σε ένα διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το ίδιος ρεπορτάζ, πήγαν ξανά στο κομμωτήριο και για μανικιούρ – πεντικιούρ και επέστρεψαν στο διαμέρισμα. Εκεί, η μία από αυτές της αποκάλυψε ότι δε θα δουλέψει σαν πόρνη, αλλά σαν εκδιδόμενη.

Η κοπέλα τρόμαξε, άρχισε να κλαίει και να της λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτή τη δουλειά και ότι θέλει να επιστρέψει στη Μολδαβία.

Η γυναίκα την κλείδωσε μέσα στο σπίτι και την επόμενη μέρα την πήγε σε έναν οίκο ανοχής, της πήρε το διαβατήριο και μετά την πήγε για να ψωνίσει ρούχα, εσώρουχα και καλλυντικά.

Αργότερα ακολούθησε το… «φροντιστήριο» για το πώς πρέπει να μακιγιάρεται, πώς να κινείται μέσα στον οίκο ανοχής και τι να λέει στους πελάτες.

Τη… «δασκάλεψε» να τους συστήνεται μόνο με το ψευδώνυμό της, να μην τους δίνει στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο ή προφίλ στο Facebook και φυσικά να μην τους αποκαλύπτει καμία λεπτομέρεια για την οικογένειά της ή την καταγωγή της.

Την ίδια μέρα, όπως φέρεται να κατέθεσε η ίδια, πήγε στον οίκο ανοχής και δούλεψε από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Νέες ταυτότητες: Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Λήγει η προθεσμία που θα επιτρέπονται οι παλιές ταυτότητες στα ταξίδια

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Ελλάδα 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων