E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της γιατί φοβόταν πως θα πέθαινε και θα έμενε αβοήθητος

Η 87χρονη ομολόγησε την πράξη της

Δημοσίευση 25/9/2019 | 15:04

Γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της γιατί φοβόταν πως θα πέθαινε και θα έμενε αβοήθητος

Το νήμα της ζωής του ανάπηρου εγγονού της έκοψε μία γυναίκα από τη Φλόριντα, η οποία του έδωσε υπερβολική δόση ουσιών επειδή πίστευε πως η ίδια θα πέθαινε σύντομα και ο 30χρονος δεν θα είχε κανέναν να τον φροντίσει.

Η 87χρονη Lillian Parks είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο μετά την ομολογία της, ενώπιον της Αστυνομίας, πως έδωσε επίτηδες στον εγγονό της Joel Parks υπερβολική δόση κάποιων ουσιών, που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ανησυχούσε για τη δική τη πάθηση και ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν εκείνη θα έφευγε από τη ζωή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Joel νεκρό στο σπίτι της γιαγιάς του την Κυριακή ενώ η ίδια η Lillian παραδέχθηκε πως τον είχε σκοτώσει η ίδια καθώς ήταν ανάπηρος και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Όπως μεταδίδει η New York Post, δεν έχει ανακοινωθεί ποια ακριβώς ήταν η αναπηρία του 30χρονου.

Ο Joel ζούσε σε ξενώνα τις καθημερινές και περνούσε με τη γιαγιά του τα Σαββατοκύριακα. Ο πατέρας του δεν ζει πια και με τη μητέρα του δεν είχαν πλέον σχέσεις.

Δεν είναι επίσης γνωστό ποιες ουσίες έδωσε η 87χρονη στον 30χρονο, κάτι που αναμένεται να διακριβωθεί όταν βγει η τοξικολογική έκθεση. Ασαφές είναι παράλληλα εάν η ίδια πάσχει από κάποια ασθένεια ή γιατί πίστευε πως σύντομα θα πεθάνει.

Σύμφωνα με τη New York Post η ηλικιωμένη φιλοξενείται τώρα σε κλινική και θα της απαγγελθούν κατηγορίες μόλις οι γιατροί της δώσουν εξιτήριο.

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση, από τη μία επειδή νιώθουμε άσχημα για έναν άνθρωπο που θεωρεί πως μόνη του επιλογή είναι να στερήσει μία άλλη ζωή κι αυτό λόγω της ανησυχίας του για το θα απογίνει ο άλλος άνθρωπος όταν εκείνος δεν ζει πια» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Από την άλλη πλευρά, ήταν μια προσχεδιασμένη κίνηση που στέρησε μία ζωή, και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για την οικογένειά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.