E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της γιατί φοβόταν πως θα πέθαινε και θα έμενε αβοήθητος

Η 87χρονη ομολόγησε την πράξη της

Δημοσίευση 25/9/2019 | 15:04

Γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της γιατί φοβόταν πως θα πέθαινε και θα έμενε αβοήθητος

Το νήμα της ζωής του ανάπηρου εγγονού της έκοψε μία γυναίκα από τη Φλόριντα, η οποία του έδωσε υπερβολική δόση ουσιών επειδή πίστευε πως η ίδια θα πέθαινε σύντομα και ο 30χρονος δεν θα είχε κανέναν να τον φροντίσει.

Η 87χρονη Lillian Parks είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο μετά την ομολογία της, ενώπιον της Αστυνομίας, πως έδωσε επίτηδες στον εγγονό της Joel Parks υπερβολική δόση κάποιων ουσιών, που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ανησυχούσε για τη δική τη πάθηση και ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν εκείνη θα έφευγε από τη ζωή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Joel νεκρό στο σπίτι της γιαγιάς του την Κυριακή ενώ η ίδια η Lillian παραδέχθηκε πως τον είχε σκοτώσει η ίδια καθώς ήταν ανάπηρος και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Όπως μεταδίδει η New York Post, δεν έχει ανακοινωθεί ποια ακριβώς ήταν η αναπηρία του 30χρονου.

Ο Joel ζούσε σε ξενώνα τις καθημερινές και περνούσε με τη γιαγιά του τα Σαββατοκύριακα. Ο πατέρας του δεν ζει πια και με τη μητέρα του δεν είχαν πλέον σχέσεις.

Δεν είναι επίσης γνωστό ποιες ουσίες έδωσε η 87χρονη στον 30χρονο, κάτι που αναμένεται να διακριβωθεί όταν βγει η τοξικολογική έκθεση. Ασαφές είναι παράλληλα εάν η ίδια πάσχει από κάποια ασθένεια ή γιατί πίστευε πως σύντομα θα πεθάνει.

Σύμφωνα με τη New York Post η ηλικιωμένη φιλοξενείται τώρα σε κλινική και θα της απαγγελθούν κατηγορίες μόλις οι γιατροί της δώσουν εξιτήριο.

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση, από τη μία επειδή νιώθουμε άσχημα για έναν άνθρωπο που θεωρεί πως μόνη του επιλογή είναι να στερήσει μία άλλη ζωή κι αυτό λόγω της ανησυχίας του για το θα απογίνει ο άλλος άνθρωπος όταν εκείνος δεν ζει πια» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Από την άλλη πλευρά, ήταν μια προσχεδιασμένη κίνηση που στέρησε μία ζωή, και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για την οικογένειά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις