E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπογδάνος ‑ Καρβέλα: Πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν

Τι είπαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δημοσίευση 22/9/2019 | 20:12

Μπογδάνος ‑ Καρβέλα: Πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβελά διανύουν τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου τους. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη δημοσιογράφος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Νάξο, μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές. Το μεσημέρι της Κυριακής, το αγαπημένο ζευγάρι έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την γνωριμία, την συγκατοίκηση που ήρθε γρήγορα αλλά και για την επαγγελματική τους συνεργασία.

«Ήρθα μαθητευόμενη στον ΣΚΑΪ και αποφάσισα να πάω στην εκπομπή του Μπογδάνου. Σκέφτηκα ότι θα περάσω καλά, θα γελάσουμε… Θεώρησα ότι είναι πιο χαλαρός και πως θα μάθω στο πλευρό του. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τέσσερα χρόνια μετά είμαστε μαζί και παντρεμένοι. Στην αρχή, λόγω του ότι ήμασταν σε επαγγελματικό χώρο, μιλούσαμε στον πληθυντικό και τηρούσαμε τα βασικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Καρβελά.

«Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία…» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξομολογήθηκε στην Τατιάνα πως δεν ήθελε να της ζητήσει ραντεβού, όσο εκείνη έκανε την πρακτική της στο κανάλι. Ωστόσο, η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να φύγει γιατί δεν της άρεσε τόσο πολύ η τηλεόραση. Έτσι κατάφεραν και βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού!

«Η πρόταση γάμου ήρθε στα τρία χρόνια. Ωστόσο, συγκατοικήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ, η Έλενα επέστρεψε σπίτι της και την επόμενη ημέρα την κάλεσα σπίτι να της μαγειρέψω και να φάμε. Έμεινε την Κυριακή, έμεινε την Δευτέρα, έμεινε την Τρίτη, έμεινε και την Τετάρτη… έμεινε την Πέμπτη. Παρασκευή γύρισε σπίτι της. Μετά από ένα δύο μήνες, συνειδητοποιήσουμε ότι μένουμε μαζί. Συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω τον βίο μου», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.