E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση και γι' αυτό το έκανε

Δημοσίευση 20/9/2019 | 10:13

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της».

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με την espresso, το αιματηρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο - βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα. Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του 45χρονου κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Ο 45χρονος άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;» μονολόγησε «καταστράφηκα» και ότι «έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας».

«Είχα πάθει σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό», περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε εάν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου «πάγωσαν» μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του. Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρούργους ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, η 49χρονη βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σeξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

«Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η σύζυγός του τού τα είπε όλα όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο καθώς εκείνος δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα του είπε ότι ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι «εάν δεν ενέδιδε στις σeξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη. Όπως υποστήριξε λίγο αφότου βάπτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη το είχε στείλει μηνύματα ερωtικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία‑Πράσινο Ακρωτήρι 0‑0: «Γκέλα» στην πρεμιέρα για τους «φούριας ρόχας» – Αήττητος ο 40χρονος Βοζίνια

Αθλητικά Νέα Χτες
Δοκάρι για την Ισπανία – Ιστορικός πρώτος βαθμός σε Μουντιάλ για το Πράσινο Ακρωτήρι

Κίνα: Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ισχυρές βροχοπτώσεις στο νότιο τμήμα της χώρας έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές

Ένοχος για σeξουαλική κακοποίηση και δολοφονία του θετού βρέφους του ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος: «Σκοτώστε με…»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σαράντα τραύματα στον 13 μηνών Πρέστον και καταδίκη και για τους δύο συντρόφους

Μπόνι Τάιλερ: Εξήλθε από το τεχνητό κώμα – Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η τραγουδίστρια, 75 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης

Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Με ταξί αποχώρησε από το σπίτι του και επέστρεψε στη φυλακή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο «Λάμπρος» της 17Ν επιστρέφει στο σωφρονιστικό κατάστημα

Η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Αταμάν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Βρετανία: Σύλληψη 44χρονου οκτώ χρόνια αφού έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πριν οκτώ χρόνια παρά λίγο να τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα την οποία έσπρωξε μέσα στον δρόμο

Πάτρα: Ανδρας έσπασε την πόρτα και επιτέθηκε στη μητέρα του ‑ Την περιέλουσε με οινόπνευμα

Ελλάδα Χτες
Ο 56χρονος κρατείται στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Το Ιράν «έχασε» τον πόλεμο αλλά κερδίζει στις διαπραγματεύσεις: Τα παγωμένα asset, τα 300 δισ. ανοικοδόμησης και τα διόδια

Κόσμος Χτες
ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προκαταρκτική συμφωνία για παύση των εχθροπραξιών, άνοιγμα του Ορμούζ και 60ήμερες διαπραγματεύσεις

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Ελλάδα Χτες
Ο Αρειος Πάγος αναίρεσε την απόφαση για αποφυλάκιση του πολυϊσοβίτη