E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση και γι' αυτό το έκανε

Δημοσίευση 20/9/2019 | 10:13

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της».

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με την espresso, το αιματηρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο - βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα. Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του 45χρονου κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Ο 45χρονος άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;» μονολόγησε «καταστράφηκα» και ότι «έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας».

«Είχα πάθει σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό», περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε εάν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου «πάγωσαν» μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του. Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρούργους ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, η 49χρονη βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σeξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

«Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η σύζυγός του τού τα είπε όλα όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο καθώς εκείνος δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα του είπε ότι ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι «εάν δεν ενέδιδε στις σeξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη. Όπως υποστήριξε λίγο αφότου βάπτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη το είχε στείλει μηνύματα ερωtικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα 16.05.2026
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα 16.05.2026
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος 16.05.2026
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

E-Daily 2.TopNews 16.05.2026
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος 16.05.2026
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου