E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση και γι' αυτό το έκανε

Δημοσίευση 20/9/2019 | 10:13

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της».

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με την espresso, το αιματηρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο - βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα. Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του 45χρονου κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Ο 45χρονος άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;» μονολόγησε «καταστράφηκα» και ότι «έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας».

«Είχα πάθει σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό», περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε εάν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου «πάγωσαν» μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του. Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρούργους ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, η 49χρονη βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σeξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

«Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η σύζυγός του τού τα είπε όλα όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο καθώς εκείνος δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα του είπε ότι ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι «εάν δεν ενέδιδε στις σeξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη. Όπως υποστήριξε λίγο αφότου βάπτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη το είχε στείλει μηνύματα ερωtικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπεσε το κινητό στο νερό; Ξεχάστε το ρύζι – Τι λένε οι ειδικοί για το σωστό τρόπο αντίδρασης

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά - και οι κινήσεις που κάνετε μπορούν να σώσουν ή να καταστρέψουν οριστικά τη συσκευή σας.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.