E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση και γι' αυτό το έκανε

Δημοσίευση 20/9/2019 | 10:13

Καλαμάτα: «Κάρφωσα τον διάβολο», λέει η 49χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τον 45χρονο κουμπάρο της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον διάβολο που έβαλαν στο σπίτι της».

H ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη. Ο ίδιος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα με την espresso, το αιματηρό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο - βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα. Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του 45χρονου κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Ο 45χρονος άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;» μονολόγησε «καταστράφηκα» και ότι «έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας».

«Είχα πάθει σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό», περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του.

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε εάν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου «πάγωσαν» μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του. Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρούργους ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Χθες, Πέμπτη, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, η 49χρονη βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σeξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

«Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σeξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η σύζυγός του τού τα είπε όλα όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο καθώς εκείνος δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα του είπε ότι ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι «εάν δεν ενέδιδε στις σeξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος».

Από την πλευρά του το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη. Όπως υποστήριξε λίγο αφότου βάπτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη το είχε στείλει μηνύματα ερωtικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακριβότερα τα διόδια σε Αττική Οδό και αυτοκινητοδρόμους από την 1η Ιανουαρίου

Ελλάδα Χτες
Οι εταιρείες διαχείρισης ανακοίνωσαν αυξήσεις από 5-10 λεπτά στην Αττική Οδό και από 10 έως 40 λεπτά στις εθνικές οδούς

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Η προκλητική κατάθεση, οι απειλές στην Κωνσταντοπούλου και το live τηλεφώνημα στο «100»

Ελλάδα Χτες
Επικαλέστηκε δεκάδες φορές το δικαίωμα της σιωπής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορούμενου

Βόλος: Καταδικάστηκε 51χρονος που χτύπησε την κόρη και τη γυναίκα του με πατερίτσα

Ελλάδα Χτες
Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών

Γαλλία: Και οι Γάλλοι αγρότες στα μπλόκα

Κόσμος Χτες
Σε αποκλεισμούς οδικών αξόνων προχώρησαν Γάλλοι αγρότες που αντιτίθενται στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών,

Συνελήφθη στο Ιράν η βραβευθείσα με Νόμπελ Ειρήνης, Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η 53χρονη Ναργκίς Μοχαμαντί έλαβε το Νόμπελ το 2023 για τον «αγώνα της κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ιράν» -

Πανελλαδική απεργία 16/12: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα Χτες
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα που έχουν στηθεί από τους αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας

«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»

Αθλητικά Νέα Χτες
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με την υπόθεση του trade του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αμερική με τον Κέντρικ Πέρκινς να τον χαρακτηρίζει δειλό λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes

Ελλάδα Χτες
Δεν αναγραφόταν στα ελληνικά ότι «μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος»

Η Λάρνακα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2030

Κόσμος Χτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να απονείμει σε κάθε Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα χρηματικό βραβείο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη», ως αναγνώριση της ποιότητας της προετοιμασίας και του πολιτιστικού σχεδιασμού της

Προσοχή απάτη! Μηνύματα SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων

Οικονομία Χτες
Alert από τον Δήμο Αθηναίων για νέα απάτη