E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα

Στις 8 Αυγούστου είχε φρικτό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων

Δημοσίευση 20/9/2019 | 09:13

Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα

Μήνυση εναντίον του επιχειρηματία που εκμισθώνει το κτίσμα στην παραλία Κολυμπήθρα, στην ταράτσα του οποίου τοποθέτησε βελούδινες πολυθρόνες, κατέθεσε η δασκάλα Ν.Κ που στις 8 Αυγούστου 2019 είχε φρικτό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Τουρίστες, influncers, παιδιά, όλοι φωτογραφίζονται στο συγκεκριμένο σημείο, πάνω σε μια από τις πολύχρωμες και αναπαυτικές πολυθρόνες με θέα το μαγευτικό τοπίο της παραλίας, Κολυμπήθρα και το μπιτς μπαρ Tinos Surf Lessons. Ο ιδιοκτήτης του, εμπνεύστηκε αυτή την πρωτότυπη ιδέα για να διαφημίζει δωρεάν το μαγαζί του στα social media, καθώς το σημείο έγινε πολύ γρήγορα η απόλυτη τουριστική ατραξιόν του νησιού. Το ντεκόρ με τις ρετρό πολυθρόνες τραβά την προσοχή του επισκέπτη που σπεύδει να φωτογραφηθεί καθισμένος σε μια απ’ αυτές, έχοντας εύκολη πρόσβαση στην ταράτσα.

Όλα λοιπόν κυλούσαν ιδανικά για τον επιχειρηματία που έβλεπε την επιχείρηση του να προβάλλεται σε Facebook, Instagram, έντυπους και online ταξιδιωτικούς οδηγούς ενώ οι τουρίστες γέμιζαν με likes τις φωτογραφίες τους.

Η παραλία Κολυμπήθρα με τις «διάσημες» της πολυθρόνες

Όμως, όπως είχαν επισημάνει αρκετοί, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό. Η ανεμπόδιστη πρόσβαση στη ταράτσα, όπου δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό στηθαίο η κιγκλίδωμα, εκτός από τους χρωματιστούς τενεκέδες στις γωνίες της , ενώ πουθενά δεν υπήρχε απαγορευτική πινακίδα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος της δασκάλας, Τριανταφυλλιά Τσιουλπά.

Σήμερα, η άτυχη εκπαιδευτικός είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο

«Την ημέρα που πήγαμε εμείς, υπήρχε μόνο μια μουσταρδί χρώματος πολυθρόνα, αν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την ίδια ταράτσα, σε άλλα χρώματα, πράσινο ή κόκκινο, οι οποίες άλλαζαν κατόπιν επιθυμίας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης”, αναφέρει στη μήνυση της η νεαρή εκπαιδευτικός, η οποία κατατέθηκε πριν απο λίγες μέρες ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σύρου.

Η πολυθρόνα ήταν φθαρμένη και σπασμένη, κάτι που δεν φαινόταν εκ πρώτης όψεως, προσθέτει στη μήνυση της η εκπαιδευτικός και συνεχίζει: “ Άφησα το βάρος μου να πέσει πίσω στη πλάτη της πολυθρόνας και επειδή η πολυθρόνα ήταν βαθιά, τα πόδια μου δεν πατούσαν εντελώς στο έδαφος, οπότε δεν είχα πουθενά να κρατηθώ”.

«Ράνια πέφτω»

Η δασκάλα ένοιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όπως λέει: «Αμέσως ένοιωσα ότι κουνιέμαι. Πανικοβλήθηκα γιατί είδα τον τρόμο στο βλέμμα της φίλης μου, η οποία ήταν εκεί και περίμενε να σηκωθώ εγώ για να φωτογραφηθεί και αυτή. Θυμάμαι να της λέω, “Ράνια πέφτω” και μέχρι να το πω είχα ήδη φύγει στο κενό με το κεφάλι. Δεν ξέρω πως κατάφερα να κάνω κωλοτούμπα στον αέρα, γεγονός που το είδε και η φίλη μου και με το τρόπο αυτό κατάφερα απο θαύμα να γυρίσω το σώμα μου. Θυμάμαι ότι μου έφυγαν τα γυαλιά και οι παντόφλες μου στον αέρα και προσγειώθηκα με γυμνά πόδια στο τσιμέντο του ακριβώς κάτω ορόφου».

Ακολούθησε ο Γολγοθάς της μεταφοράς της σε νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς η άτυχη εκπαιδευτικός χρειάστηκε να ταξιδέψει μόνη της για το λιμάνι του Πειραιά, όντας σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μέρες καθώς οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν πολλαπλά κατάγματα στις δυο πτέρνες . Σήμερα και για τους υπόλοιπους πέντε τουλάχιστον μήνες είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τον πόνο και αντιπηκτικά φάρμακα για να μην πάθει θρόμβωση από την ακινησία και τους γυψονάρθηκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Κόσμος Χτες
Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Ελλάδα Χτες
Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση