E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα

Στις 8 Αυγούστου είχε φρικτό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων

Δημοσίευση 20/9/2019 | 09:13

Τήνος: Στη δικαιοσύνη η δασκάλα που έπεσε από την διάσημη πολυθρόνα

Μήνυση εναντίον του επιχειρηματία που εκμισθώνει το κτίσμα στην παραλία Κολυμπήθρα, στην ταράτσα του οποίου τοποθέτησε βελούδινες πολυθρόνες, κατέθεσε η δασκάλα Ν.Κ που στις 8 Αυγούστου 2019 είχε φρικτό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Τουρίστες, influncers, παιδιά, όλοι φωτογραφίζονται στο συγκεκριμένο σημείο, πάνω σε μια από τις πολύχρωμες και αναπαυτικές πολυθρόνες με θέα το μαγευτικό τοπίο της παραλίας, Κολυμπήθρα και το μπιτς μπαρ Tinos Surf Lessons. Ο ιδιοκτήτης του, εμπνεύστηκε αυτή την πρωτότυπη ιδέα για να διαφημίζει δωρεάν το μαγαζί του στα social media, καθώς το σημείο έγινε πολύ γρήγορα η απόλυτη τουριστική ατραξιόν του νησιού. Το ντεκόρ με τις ρετρό πολυθρόνες τραβά την προσοχή του επισκέπτη που σπεύδει να φωτογραφηθεί καθισμένος σε μια απ’ αυτές, έχοντας εύκολη πρόσβαση στην ταράτσα.

Όλα λοιπόν κυλούσαν ιδανικά για τον επιχειρηματία που έβλεπε την επιχείρηση του να προβάλλεται σε Facebook, Instagram, έντυπους και online ταξιδιωτικούς οδηγούς ενώ οι τουρίστες γέμιζαν με likes τις φωτογραφίες τους.

Η παραλία Κολυμπήθρα με τις «διάσημες» της πολυθρόνες

Όμως, όπως είχαν επισημάνει αρκετοί, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό. Η ανεμπόδιστη πρόσβαση στη ταράτσα, όπου δεν υπήρχε κανένα προστατευτικό στηθαίο η κιγκλίδωμα, εκτός από τους χρωματιστούς τενεκέδες στις γωνίες της , ενώ πουθενά δεν υπήρχε απαγορευτική πινακίδα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος της δασκάλας, Τριανταφυλλιά Τσιουλπά.

Σήμερα, η άτυχη εκπαιδευτικός είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο

«Την ημέρα που πήγαμε εμείς, υπήρχε μόνο μια μουσταρδί χρώματος πολυθρόνα, αν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την ίδια ταράτσα, σε άλλα χρώματα, πράσινο ή κόκκινο, οι οποίες άλλαζαν κατόπιν επιθυμίας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης”, αναφέρει στη μήνυση της η νεαρή εκπαιδευτικός, η οποία κατατέθηκε πριν απο λίγες μέρες ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σύρου.

Η πολυθρόνα ήταν φθαρμένη και σπασμένη, κάτι που δεν φαινόταν εκ πρώτης όψεως, προσθέτει στη μήνυση της η εκπαιδευτικός και συνεχίζει: “ Άφησα το βάρος μου να πέσει πίσω στη πλάτη της πολυθρόνας και επειδή η πολυθρόνα ήταν βαθιά, τα πόδια μου δεν πατούσαν εντελώς στο έδαφος, οπότε δεν είχα πουθενά να κρατηθώ”.

«Ράνια πέφτω»

Η δασκάλα ένοιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όπως λέει: «Αμέσως ένοιωσα ότι κουνιέμαι. Πανικοβλήθηκα γιατί είδα τον τρόμο στο βλέμμα της φίλης μου, η οποία ήταν εκεί και περίμενε να σηκωθώ εγώ για να φωτογραφηθεί και αυτή. Θυμάμαι να της λέω, “Ράνια πέφτω” και μέχρι να το πω είχα ήδη φύγει στο κενό με το κεφάλι. Δεν ξέρω πως κατάφερα να κάνω κωλοτούμπα στον αέρα, γεγονός που το είδε και η φίλη μου και με το τρόπο αυτό κατάφερα απο θαύμα να γυρίσω το σώμα μου. Θυμάμαι ότι μου έφυγαν τα γυαλιά και οι παντόφλες μου στον αέρα και προσγειώθηκα με γυμνά πόδια στο τσιμέντο του ακριβώς κάτω ορόφου».

Ακολούθησε ο Γολγοθάς της μεταφοράς της σε νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς η άτυχη εκπαιδευτικός χρειάστηκε να ταξιδέψει μόνη της για το λιμάνι του Πειραιά, όντας σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μέρες καθώς οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν πολλαπλά κατάγματα στις δυο πτέρνες . Σήμερα και για τους υπόλοιπους πέντε τουλάχιστον μήνες είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο και λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τον πόνο και αντιπηκτικά φάρμακα για να μην πάθει θρόμβωση από την ακινησία και τους γυψονάρθηκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συζυγοκτονία Αμπελοκήπων: «Θόλωσα όταν μου είπε ότι φεύγει με τα παιδιά», δήλωσε ο κατηγορούμενος

Ελλάδα 26.05.2026
Η απολογία του καθ` ομολογίαν κατηγορουμένου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Ανάκληση κατεψυγμένου ψαριού από τον ΕΦΕΤ ‑ Βρέθηκε υδράργυρος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Serial killer αναζητείται στο Πουέρτο Βαγιάρτα – Τα θύματα εντοπίζονται διάσπαρτα στην πόλη

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τρεις νεκρές γυναίκες με κοινό χαρακτηριστικό τα τατουάζ - τα μόνα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για να ιχνηλατήσουν τον δράστη

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Πολιτική 26.05.2026
Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

Κόσμος 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης