E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες, με βίασε πέντε φορές»

Το «Τέρας του Κάβου» κυκλοφορεί ελεύθερο, αφού αποφυλακίστηκε

Δημοσίευση 16/9/2019 | 18:51

«Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες, με βίασε πέντε φορές»

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση μιας νεαρής Βρετανίδας που έπεσε θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες στον Κάβο της Κέρκυρας και αποφυλακίστηκε έξι μόλις χρόνια μετά την καταδίκη του χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ασπιώτη, τον άντρα που το 2010 είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

Το 2010 ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη γεγονός που σημαίνει ότι επρόκειτο να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Κι όμως, βγήκε μόλις έξι χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και η εξομολόγησή της σοκάρει.

Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα βρισκόταν στον Κάβο της Κέρκυρας, καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.«Δεν είχα ιδεά τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλλει γιατί θα την σκότωνε.

Τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είπε στην εκπομπή.

Η Kayleigh Morgan λέει πως όταν έμαθε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ασπιώτη, 52 χρόνια φυλάκιση, ανακουφίστηκε, καθώς αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών. Κι όμως, τον περασμένο Αύγουστο, ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος, 43 χρόνια πριν την λήξη της ποινής του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός για τους «τιμωρούς των παιδόφιλων» στη Θεσσαλονίκη – Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί

Ελλάδα 05.12.2025
Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πίσω από τους ξυλοδαρμούς βρίσκονται άτομα που έχουν αναλάβει το ρόλο των τιμωρών των παιδόφιλων

Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην ΕΕ: Αναλάβετε την πλειονότητα των δαπανών για το ΝΑΤΟ έως το 2027

Κόσμος 05.12.2025
Αν η προθεσμία δεν τηρηθεί, η Ουάσινγκτον μπορεί να σταματήσει να συμμετέχει σε ορισμένους μηχανισμούς συντονισμού άμυνας του ΝΑΤΟ

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» η Λάρισα ‑ Θύμισαν «Βενετία» τα Μεσάγγαλα

Ελλάδα 05.12.2025
Εικόνες χάους στη Λάρισα με το σφοδρό σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Byron

Κατηγορούμενος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία πέθανε στην Ευελπίδων πριν ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου

Ελλάδα 05.12.2025
Κατέρρευσε σε διακοπή της δίκης και δεν υπήρξε χρόνος ούτε καν να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής που υπάρχει στα δικαστήρια

Υπερχείλιση φρεατίου λόγω της κακοκαιρίας στην Καλλιθέα – Η απάντηση του Δήμου

Ελλάδα 05.12.2025
Το γεγονός κατέγραψαν πολίτες σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα

Εγκρίθηκε η Νομική του πανεπιστημίου Λευκωσίας UNIC Athens ‑ Ποιες κόπηκαν

Ελλάδα 05.12.2025
Με ένα ναι και δύο όχι από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των Νομικών Σχολών των μη κρατικών πανεπιστημίων

Γιάννης Σμαραγδής: Τιμήθηκε στη Νέα Υόρκη όπου έκανε παγκόσμια πρεμιέρα η ταινία του, «Καποδίστριας»

Ελλάδα 05.12.2025
Στο Museum of the Moving Image στην Αστόρια έγινε η πρώτη παγκόσμια προβολή της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, «Καποδίστριας»

Κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα επέπλεαν σε δρόμους στον Αλιμο, απίστευτο βίντεο

Ελλάδα 05.12.2025
Bίντεο που αναρτήθηκαν στα social media ανέδειξαν το μέγεθος των προβλημάτων

Κακοκαιρία Byron: Έγκυος εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο σπίτι στη Νέα Πέραμο

Ελλάδα 05.12.2025
Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι στη Νέα Πέραμο από το νερό

Kακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Καιρός 05.12.2025
Διαδοχικά κύματα ισχυρών καταιγίδων εξακολουθούν να προκαλούν σημαντικά προβλήματα