E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες, με βίασε πέντε φορές»

Το «Τέρας του Κάβου» κυκλοφορεί ελεύθερο, αφού αποφυλακίστηκε

Δημοσίευση 16/9/2019 | 18:51

«Ο βιαστής της Κέρκυρας με είχε αιχμάλωτη 14 ώρες, με βίασε πέντε φορές»

Σοκαριστική είναι η εξομολόγηση μιας νεαρής Βρετανίδας που έπεσε θύμα του Κερκυραίου που βίαζε τουρίστριες στον Κάβο της Κέρκυρας και αποφυλακίστηκε έξι μόλις χρόνια μετά την καταδίκη του χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ασπιώτη, τον άντρα που το 2010 είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

Ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

Το 2010 ο Ασπιώτης καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη γεγονός που σημαίνει ότι επρόκειτο να μείνει στη φυλακή μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Κι όμως, βγήκε μόλις έξι χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η είδηση προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και η εξομολόγησή της σοκάρει.

Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα βρισκόταν στον Κάβο της Κέρκυρας, καθώς είχε μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα. Την έδεσε, την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές.«Δεν είχα ιδεά τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλλει γιατί θα την σκότωνε.

Τελικά κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είπε στην εκπομπή.

Η Kayleigh Morgan λέει πως όταν έμαθε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ασπιώτη, 52 χρόνια φυλάκιση, ανακουφίστηκε, καθώς αυτό σήμαινε πως όταν θα έβγαινε θα ήταν 92 ετών. Κι όμως, τον περασμένο Αύγουστο, ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος, 43 χρόνια πριν την λήξη της ποινής του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γενικός διευθυντής της Βιολάντα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
O ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος

Αυτός θα είναι ο καιρός του Ιουνίου ‑ Δυσοίωνη πρόβλεψη για αυξημένες θερμοκρασίες

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η μέση θερμοκρασία τον Ιούνιο θα είναι υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κουλούρια

Ελλάδα 11.05.2026
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την ανάκληση των κουλουριών - Τι εντοπίστηκε

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης ‑ Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Μετά από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ο Γιώργος Μυλωνάκης βγήκε από τη ΜΕΘ καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ «πέταξαν» φίλο της Αρσεναλ από τα σκαλιά του γηπέδου μετά το γκολ τίτλου των «κανονιέρηδων»

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Το νικητήριο γκολ του Τροσάρ έφερε τους πανηυρισμούς των οπαδών της Αρσεναλ στην κερκίδα των γηπεδούχων