E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμερικανός ρώτησε το ίντερνετ πως πρέπει να πάει τουαλέτα στην Αυστραλία

Και το ίντερνετ γλέντησε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 11/9/2019 | 15:56

Αμερικανός ρώτησε το ίντερνετ πως πρέπει να πάει τουαλέτα στην Αυστραλία
@toilettravels.com

Οι διαφορές στις τουαλέτες ανα τον κόσμο έχουν γίνει μέχρι και φιλοσοφικό ζήτημα. Ο Slavoj Zizek έχει αναλύσει τις διαφορές στην ψυχοσύνθεση διάφορων λαών, με βάση τον τρόπο που η τουαλέτα τους διώχνει τις καθαρσίες.

Ίσως λοιπόν να μην είναι παράξενο που ένας Αμερικανός, συγχύστηκε με το συγκεκριμένο θέμα όταν μετακόμισε στην Αυστραλία, και δεν ήξερε πως να κάνει το No.2.

Στην Αμερική οι τουαλέτες έχουν μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ περιέχουν και μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Στην Αυστραλία, είναι μικρότερες με λιγότερο νερό. Βέβαια, πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προσαρμογή; Κι όμως ένας Αμερικανός τα χρειάστηκε και ρώτησε το ίντερνετ πως να κάνει την ανάγκη του.

Έγραψε στο Reddit: «Είναι λίγο αμήχανο αυτό που που θα ρωτήσω, αλλά δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ. Μόλις μετακόμισα στην Αυστραλία από τις ΗΠΑ και βρίσκω πολύ δύσκολο να κάνω κ*** μου στις τουαλέτες σας, χωρίς να αφήσω ‘σημάδια’ στο εσωτερικό τους.

https://www.thespruce.com/best-toilet-brushes-4158902

@thespruce.com

Οι τουαλέτες έχουν λίγο νερό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο κόλπο να κάθεσαι στην τουαλέτα που δεν γνωρίζω. Κατέληξα πως θα χρησιμοποιών το βουρτσάκι του μπάνιου για να την καθαρίζω και να τραβάω το καζανάκι δεύτερη φορά. Πράγμα που δεν ταιριάζει με τον σκοπό της εξοικονόμησης νερού».

Ίσως κρίνετε ότι η σύγχυσή του είναι δικαιολογημένη, ίσως πως είναι υπερβολική. Πάντως το ίντερνετ βρήκε ευκαιρία για γλέντι.

«Βελτίωσε το σημάδι σου. Στην Αυστραλία φίλε χ**** με ακρίβεια. Πρέπει να βελτιώσεις το ‘παιχνίδι’ σου», έγραψε ένας χρήστης. «Πάρε λίγο χαρτί τουαλέτας και κάνε τα στο χέρι σου, πριν τα τοποθετήσεις μέσα στην τουαλέτα», έγραψε ένα άλλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω δει στον υπέρηχο πώς μοιάζει ο γιος μου και…»

Celebrity Stories 01.05.2025
«Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories 01.05.2025
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories 01.05.2025
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της