E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ποιος Αντετοκούνμπο; Ένας 40χρονος παίκτης του τις... έβρεξε»

Η δήλωση του Αλεξάντερ Πέτροβιτς που θα συζητηθεί

Δημοσίευση 3/9/2019 | 19:16

«Ποιος Αντετοκούνμπο; Ένας 40χρονος παίκτης του τις... έβρεξε»

Ο Αλεξάντερ Πέτροβιτς συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις που άρχισε πριν από τον αγώνα με την Ελλάδα και ανέφερε πως ο 40χρονος Άλεξ Γκαρσία τις... έβρεξε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 60χρονος προπονητής αναλύοντας το παιχνίδι και την μεγάλη νίκη της Βραζιλίας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα ιστορικό ματς για τη Βραζιλία. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι στη διεθνή σκηνή όπως έπαιξε τώρα. Δεν είχε μεγάλες επιτυχίες, αλλά σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και ήμασταν έτοιμοι. Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο ροτέισον τα πράγματα δεν πήγαν καλά και φτάσαμε στο -17. Μειώσαμε στους δέκα, κάναμε κάποιες προσαρμογές στο ημίχρονο και πήγαμε με 5-6 παίκτες το πολύ, καθώς θεωρούσα πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία.

Αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο και μόνο με δύο μεγάλα λάθη στο τέλος η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ντίντι έκανε ένα λάθος με το φάουλ στον Σλούκα, αλλά όλη η ομάδα τον στηρίζει. Είναι νεαρός και μαθαίνει ακόμη, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Όμως όλος ο κόσμος είδε ότι η Βραζιλία κέρδισε δίκαια.

Ήξερα πώς θα σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο. Είχαμε σταματήσει τον Αντετοκούνμπο και το 2016 με τον ίδιο τρόπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, γι’ αυτό έλεγα και χθες πως πιο πολύ με απασχολεί πώς θα σταματήσουμε τον Σλούκα και τον Πρίντεζη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί είναι επαγγελματίες και παίζουν με καρδιά. Η δουλειά μας όμως αρχίζει τώρα και είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με το Μαυροβούνιο, ώστε να κερδίσουμε και να πάμε στη Σενζέν με έξι βαθμούς. Είναι μεγάλη υπόθεση για τη Βραζιλία, γιατί επιστρέφουμε στην παγκόσμια σκηνή και ελπίζω να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πριν αποχωρήσει από το πάνελ, ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας πέταξε το... καρφί του, αναφερόμενος στην «ομορφιά του μπάσκετ» και το μαρκάρισμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Γι' αυτό είναι όμορφο αυτό το σπορ. Οι αντίπαλοι είχαν τον MVP του ΝΒΑ, που είναι 23 ετών. Ποιος τον σταμάτησε απόψε; Ένας 40χρονος παίκτης, που τους τις... έβρεξε. Αυτό είναι το μπάσκετ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα Χτες
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science Χτες
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα Χτες
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό