E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Πλάκωσε στο ξύλο τη μητέρα του μετά το γάμο

Οικογενειακό δράμα πίσω από το επεισόδιο

Δημοσίευση 3/9/2019 | 11:07

Βόλος: Πλάκωσε στο ξύλο τη μητέρα του μετά το γάμο

Το δράμα μίας οικογένειας, που ένα μέλος της είναι εξαρτημένο από το αλκοόλ, αποκαλύφτηκε χθες (02-09-2019) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που συνεδρίασε για να δικάσει στο πλαίσιο του Αυτοφώρου 29χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

Ξημερώματα Κυριακής ο νεαρός άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε στη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο πρόσωπο. Ο 29χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Απολογούμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είχε καταναλώσει αλκοόλ», φέρεται να απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί προέβη στις πράξεις.

Για το επεισόδιο ο 29χρονος εκείνο που θυμόταν ήταν ότι σε κάποια στιγμή ο πατέρας του τον ξύπνησε. «Θα το κόψω το αλκοόλ. Θα ζητήσω βοήθεια», έλεγε ακολούθως στο δικαστήριο μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν οι γονείς του νέου επέστρεψαν στο σπίτι μετά από γάμο και βρήκαν τον 29χρονο να κοιμάται στο πάτωμα και την οικία τους να είναι σε κακό χάλι.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κατηγορούμενου, ο σύζυγός της ξύπνησε τον γιο της και του ζήτησε να σηκωθεί από το πάτωμα.

Σε δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 29χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο κεφάλι. Ωστόσο παρά την επίθεση η μητέρα του νέου δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της έχει το ακαταλόγιστο γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα. Ο καταδικασθείς έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν