E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Μύκονο: Συνελήφθη 26χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου με το «σιρόπι του βιασμού»

Τον παρακολουθούσαν δύο εβδομάδες

Δημοσίευση 1/9/2019 | 13:46

Σοκ στη Μύκονο: Συνελήφθη 26χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου με το «σιρόπι του βιασμού»

Υπάλληλος του αεροδρομίου της Μυκόνου συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη παρτίδα GBL, το λεγόμενο «σιρόπι του βιασμού». Πρόκειται για ένα υγρό άχρωμο και άοσμο που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό και σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλεί αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων, ζάλη και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μια άκρως σοβαρή υπόθεση για την οποία συστάθηκε ειδική ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους αξιωματικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και αστυνομικούς από το ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης οι οποίοι παρακολουθούσαν για ημέρες τον 26χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου αλβανικής καταγωγής γιατί υπήρχαν καταγγελίες ότι ο συγκεκριμένος διακινεί μεγάλες ποσότητες GBL δηλαδή, το σιρόπι του βιασμού.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, η ειδική ομάδα ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες στον υπάλληλο και κατέσχεσε περισσότερο ένα λίτρο GBL ποσότητα μεθαμφεταμίνης, κεταμινης, ecstasy, 1800 νάυλον συσκευασίες, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μια ζυγαρία ακριβειας. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ουσίες τις είχε για προσωπική χρήση, κάτι που όμως δεν έπεισε τα «λαγωνικά» του Λιμενικού και της Ασφάλειας.

Τον παρακολουθούσαν δύο εβδομάδες

Ήταν μέσα Αυγούστου όταν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου έφθασε μια πληροφορία που έλεγε ότι ένας άνδρας γνωστός και ως ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» που δουλεύει στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κινείται με ένα μπλε σκουτεράκι και σπρώχνει μεγάλες ποσότητες από το «σιρόπι του βιασμού». Η υπόθεση αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική και για το λόγο αυτό ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής αλλά και η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Μάλιστα φτιάχτηκε ειδική ομάδα με μοναδικό σκοπό να συλλάβει τον ντήλερ του GBL. Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» εντοπίστηκε να βγαίνει από τον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και να επιβιβάζεται στη μοτοσικλέτα του. Αμέσως τον ακολούθησαν και για τρεις ημέρες έγιναν η σκιά του.

Όλες οι κινήσεις και οι συναντήσεις του μπήκαν στο μικροσκόπιο και αφού η ειδική ομάδα συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποφάσισαν χθες τα ξημερώματα να τον συλλάβουν. Έτσι την ώρα που στάθμευσε τη μηχανή του και ετοιμαζόταν να μπει στο αεροδρόμιο λιμενικοί και αστυνομικοί όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν του πέρασαν χειροπέδες και του κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Ο 26χρονος κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση είπε στους διώκτες του να τους οδηγήσει στο σπίτι του στο Μαράθι για να τους παραδώσει τα ναρκωτικά και το σιρόπι του βιασμού. Είπε ότι τα είχε για δική του χρήση χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιοι ήταν τα αφεντικά του και σε ποιους έσπρωχνε το GBL. Η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Διεύθυνσης Διώξης Ναρκωτικών από τα κεντρικά του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ), της ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις έπαφες του Αλβανού από τα κινητά του τηλέφωνα και κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στα μεγάλα αφεντικά και τους συνεργούς του Αλβανού καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε, η υπόθεση έχει βάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Κόσμος Χτες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Κόσμος Χτες
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Ελλάδα Χτες
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Κόσμος Χτες
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Κόσμος Χτες
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα

Κόσμος Χτες
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία