E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Breaking Bad»: Έρχεται η ταινία στο Netflix

Και μάλιστα πολύ σύντομα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/8/2019 | 19:27

«Breaking Bad»: Έρχεται η ταινία στο Netflix

Η ταινία "Breaking Bad" έρχεται νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Το φιλμ, με τίτλο "El Camino: A Breaking Bad Movie", πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Άαρον Πολ επιστρέφει ως ο «αλχημιστής» της σειράς Τζέσι Πίνκμαν. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Τζέσι ήταν όταν άφησε μία ναζιστική οργάνωση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λεπτομέρειες για την ταινία αναφέρθηκαν επίσης από έναν χρήστη του Reddit, αφού η τηλεοπτική πλατφόρμα δημοσίευσε μια σύντομη περιγραφή για την ταινία στο διαδίκτυο, μαζί με ένα teaser. Η σύντομη σύνοψη αναφέρει: "Ο φυγάς Τζέσι Πίνκμαν τρέχει για να ξεφύγει από τον νόμο και το παρελθόν του".

H ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Βινς Γκίλιγκαν, τον δημιουργό του "Breaking Bad".

Δεν είναι σαφές αν ο Μπράιν Κράνστον, ο οποίος έπαιξε τον κύριο χαρακτήρα του Γουόλτερ Γουάιτ στη σειρά, θα εμφανιστεί στην ταινία.

Ο Κράνστον είχε επιβεβαιώσει τα γυρίσματα της ταινίας χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν συμμετέχει ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Explainer: Το Netflix γίνεται... τηλεόραση; Όσα αλλάζουν στην πλατφόρμα

E-Daily 1.Hero 18.07.2026
Ζούμε σε περίεργες εποχές!

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left Προχτές
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left Προχτές
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left Προχτές
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Το ήξερες; Οι The Cure έχουν μια ιστορία γεμάτη παράξενες συμπτώσεις και απίθανες στιγμές που ελάχιστοι γνωρίζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από στίχους γραμμένους πάνω σε φακελάκι ζάχαρης μέχρι δύο συναυλίες την ίδια βραδιά, η πορεία των The Cure είναι γεμάτη ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.

Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου: Η μυθική ατάκα της Μάρως Κοντού από το «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η φράση «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» από την ταινία «η γυνή να φοβείται τον άνδρα» έμεινε για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του ελληνικού κοινού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna