E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και της 67χρονης μητέρας του

Δημοσίευση 24/8/2019 | 13:28

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια για ασήμαντες διαφορές»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» χθες το απόγευμα, στον 42χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και στην 67χρονη μητέρα του, που πυροβολήθηκαν από τον γείτονά τους την Πέμπτη το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του Σ.Σ. και τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του, που συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα, αλλά και την αγαπημένη τους γιαγιά. Απαρηγόρητοι οι δικοί τους άνθρωποι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγαν από τη ζωή δυο ανθρώπινες ψυχές για μια ασήμαντη αφορμή.

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που, για ένα ανούσιο λόγο, όπως λένε, είδαν να χάνονται τόσο άδικα δυο ανθρώπινες ζωές. Κάποιοι λένε ότι ο δράστης ενοχλήθηκε από το σημείο στο οποίο πάρκαρε το θύμα το φορτηγό του, όλοι ωστόσο συμφωνούν ότι αιτία του διπλού φονικού ήταν οι μεταξύ τους προστριβές, οι οποίες κρατούσαν εδώ και πολλά χρόνια.

«Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια» λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας, που είναι όλο χωράφια. Αυτά είναι αστεία πράγματα, που δυστυχώς έγιναν τραγικά».

Κάτοικοι της Ποντιάδας Χρυσούπολης, μιλώντας για τον δράστη, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί, το οποίο είχε χάσει τον πατέρα του και ζούσε με την μητέρα και τον αδελφό του: «Ο αδελφός του έχει θέματα με την υγεία του, έχει κάποιο ποσοστό αναπηρίας, δύσκολες καταστάσεις... Ο Π. εργαζόταν κατά καιρούς σε διάφορες δουλειές όπως στο δήμο, στη συγκομιδή απορριμμάτων, δεν τα έφερναν εύκολα βόλτα. Δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, δεν έβγαινε πολύ, είχε τις παραξενιές του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο...».

Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12:30.

«Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο όπως μου είπε ο πελάτης μου, εχθές το βράδυ γύρω στις 10.30 βρισκόταν στο σπίτι του με την μητέρα του και με μία οικογενειακή φίλη όταν το θύμα πήδηξε τον μαντρότοιχο του σπιτιού του και τον εξύβρισε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Την ίδια στιγμή, μπήκε στο σπίτι του δράστη και η μητέρα του θύματος και ο καβγάς άρχισε να δυναμώνει. Λίγα λεπτά μετά, το θύμα και η μητέρα του επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μητέρα του θύτη κι εκεί ο πελάτης μου έχασε τα λογικά του, πήρε την καραμπίνα κι έγραψε μία τραγωδία» είπε χθες στο protothema.gr o δικηγόρος του δράστη, κ. Τικόπουλος και συνέχισε: «Ο Π. αναφέρθηκε σε πολύ ντροπιαστικές συμπεριφορές... Μου είπε ότι η οικογένεια του θύματος συμπεριφερόταν στη δική του σαν να ήταν σκουπίδι και πολύ συχνά τους έλεγαν: «Να φύγετε από εδώ. Δεν έχετε καμία δουλειά στη γειτονιά μας...». Ο πελάτης μου ισχυρίζεται επίσης ότι είχε άλλα όνειρα για τη ζωή, όχι να γίνει φονιάς. Μου είπε ότι έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο, πρώτα στον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία στην Ντόρτμουντ και στην Μάντσεστερ Σίτι. Πως οι δυσκολίες της οικογένειάς του τον ανάγκασαν να επιστρέψει πίσω. Αλήθεια; Αποκυήματα της φαντασίας του; Δεν είμαι ακόμη σε θέση να γνωρίζω την πλήρη αλήθεια. Όπως και να' χει πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά της...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας ‑ Bίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ανησυχία σε κατοίκους και λουόμενους – Αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου