E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο

Η αλήθεια για όσα έγιναν στη βίλα του top model

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/8/2019 | 17:22

Νέες αποκαλύψεις για την Gigi Hadid και τις κλοπές στη Μύκονο

Για τη Hadid η Μύκονος δεν ήταν ένα άγνωστο νησί κάπου στον παγκόσμιο χάρτη. Την είχε επισκεφτεί και πέρυσι στις αρχές Ιουλίου, καθώς ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια του «Nammos Village», του πρώτου παραθαλάσσιου εποχικού εμπορικού χωριού που συγκεντρώνει τόσο πολλά μεγάλα brands ξεπερνώντας τα αντίστοιχα στο Πόρτο Τσέρβο και το Πόρτο Φίνο.

Τότε είχε αποδεχθεί πρόταση των συνιδιοκτητών του ομίλου Nammos Ζαννή Φραντζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ προκειμένου να κόψει έναντι αδρής αμοιβής την κορδέλα των εγκαινίων του εμπορικού. Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι και την Κέιτ Μος είχαν εισπράξει συνολικά αμοιβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ σε ένα event όπου μόνο οι αμοιβές των bloggers έφτασαν τις 400.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν η Gigi Hadid δήλωνε συνεπαρμένη από τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, εκφράζοντας δε σε φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που έπραξε την τελευταία βδομάδα του φετινού Ιουλίου. Μάλιστα επέλεξε να μείνει σε μία από τις ομορφότερες και πιο ακριβές βίλες του νησιού, η οποία ανήκει σε γνωστή οικογένεια αρχιτεκτόνων και κοστίζει για διαμονή μιας βδομάδας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 ευρώ την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου.

Είναι χτισμένη σε ειδυλλιακό σημείο στον Αγιο Σώστη, διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, μια εντυπωσιακή πισίνα και κοιμίζει άνετα έως και 10 άτομα.

Μάλιστα, όσοι ασχολούνται με τα ξενοδοχειακά και το real estate, εκτιμούν ότι η τιμή της δεν είναι υπερβολική, αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαμονή μια βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου κοστίζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Αν και το τοπ μόντελ συνοδευόταν από σωματοφύλακα ο οποίος την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα -τα μεσημέρια στις μαγευτικές παραλίες και τα βράδια στα φημισμένα κλαμπ της Μυκόνου- προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί να υπάρχει φύλαξη και στη βίλα, κάτι που είθισται να ζητούν οι VIP τουρίστες έχοντας καλή πληροφόρηση για την έξαρση της εγκληματικότητας με τις συνεχείς κλοπές και ληστείες από συμμορίες αλλοδαπών που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ευκατάστατων παραθεριστών. «Σε αυτό φέρει μερίδιο ευθύνης ο concierge που την ανέλαβε στη Μύκονο», λένε με νόημα τοπικοί παράγοντες.

Η ανοιχτή μπαλκονόπορτα

Σύμφωνα λοιπόν με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το περιστατικό της κλοπής κοσμημάτων και αξεσουάρ της Hadid, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 103.000 ευρώ, συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Αυγούστου, όταν εκείνη μαζί με την παρέα της και τον σωματοφύλακά της διασκέδαζε σε πριβέ κλαμπ του νησιού. Την κλοπή των προσωπικών της αντικειμένων διαπίστωσε η ίδια την επόμενη μέρα χωρίς όμως να προβεί σε επώνυμη καταγγελία στο Α.Τ. Μυκόνου, κάτι που έπραξε ένας Αμερικάνος φίλος της έπειτα από δική της παράκληση. Προφανώς η ίδια ήθελε να αποφύγει την ταλαιπωρία και τα διαδικαστικά με την Αστυνομία και να συνεχίσει ανενόχλητη της διακοπές της.

Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι το θύμα της κλοπής ήταν το διάσημο μοντέλο πήγαν στη βίλα και πραγματοποίησαν, ως όφειλαν, εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών. Ωστόσο φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στη μεταλλική μπαλκονόπορτα του πάνω ορόφου, εκεί δηλαδή όπου το μοντέλο φέρεται να είχε αφήσει εκτεθειμένα πάνω σε ένα τραπέζι τις τσάντες και τα κοσμήματά της, με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν παντού και, κυρίως, σε όσους είχαν πρόσβαση στη βίλα, δηλαδή σε άτομα του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη συντήρηση και καθαριότητα της πολυτελέστατης έπαυλης, ενδεχομένως και σε πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος που βρίσκονταν μαζί της στη Μύκονο εκείνη την περίοδο. Οι κλέφτες πιθανόν να εκμεταλλεύτηκαν το ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Το «ΘΕΜΑ» επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της βίλας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Εντύπωση προκαλεί και το ότι η Hadid επέλεξε να κάνει γνωστό το δυσάρεστο συμβάν όχι την ίδια ημέρα, ούτε την επόμενη ή τη μεθεπόμενη αλλά δέκα ημέρες μετά, άγνωστο γιατί.

Η ανάρτηση μάλιστα δεν έγινε στον επίσημο λογαριασμό της με τους 41 εκατομμύρια ακόλουθους. αλλά σε έναν δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram με 84.500 ακόλουθους. τραβώντας το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του TMZ, οι οποίοι επικοινωνώντας με τον πατέρα της Μοχάμεντ Hadid επιβεβαίωσαν την είδηση, ανεβάζοντας τις σχετικές πληροφορίες μαζί με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα τους. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου κάποιοι σχολίασαν ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα με εγκληματικότητα, κριτικάροντας την ανάρτησή της, την οποία θεώρησαν από υπερβολική έως ακραία, τονίζοντας ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται και σε άλλα μέρη του πλανήτη, ενώ άλλοι επιβράβευσαν με τα σχόλια τους την «εξομολόγησή» της, δηλαδή την αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική ζωή των διασήμων που αντιμετωπίζουν τους ίδιους φόβους με τους κοινούς θνητούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έσπασε στα δάκρυα δίπλα στον Σάκη Ρουβά στον τελικό

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συγκλόνισε στον μεγάλο τελικό του YFSF, ξεσπώντας σε κλάματα και εξομολογούμενος δύσκολες στιγμές της προσωπικής του ζωής.

YFSF Τελικός: H εμφάνιση της Μαριλού Κατσαφάδου άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η δημοφιλής ηθοποιός ερμήνευσε τον Τζόνι Κας στον μεγάλο τελικό του YFSF και κέρδισε τα βλέμματα κριτών και τηλεθεατών.

Πενέλοπε Κρουζ για Χαβιέ Μπαρδέμ: «Είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω εδώ και 33 χρόνια»

E-Daily 3.Left Χτες
Στον γάμο της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ αναφέρθηκε η Πενέλοπε Κρουζ, επισημαίνοντας ότι αν τον γνωρίζει εδώ και 33 χρόνια, εξακολουθεί να μαθαίνει μέσα στη σχέση και να ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές του

Στέλιος Ρόκκος για κράνος μετά την ανάρτηση Γεωργιάδη: «Κάναμε 100 μέτρα σε απόλυτα ελεγχόμενη περιοχή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ανάρτηση στο Instagram με πλάνα από το νέο video clip του Στέλιου Ρόκκου, όπου ο τραγουδιστής οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς κράνος, είχε προκαλέσει νωρίτερα την αντίδραση του υπουργού Υγείας

Καπουτζίδης: «Δεν θα κάνω το Voice του χρόνου – την πρώτη χρονιά το διασκέδασα, τη δεύτερη όχι»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι δεν θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του Voice στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του

Σάλος στη Μύκονο με γνωστό μοντέλο: Βγήκε από τη θάλασσα και έτρωγε ωμό ψάρι (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιταλίδα influencer Maria Vittoria Valori έγινε viral μετά από βίντεο στο TikTok από τις διακοπές της στο νησί, στο οποίο τρώει ωμό ψάρι στην παραλία

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
Χαμογελαστοί πάνω σε σκάφος, το ζευγάρι ποζάρει μαζί

Η Pamela Anderson χόρεψε ξυπόλητη στο γάμο του γιου της ‑ Η viral αγκαλιά με τον Tommy Lee

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνόδευσε τον μικρό της γιο στη γαμήλια τελετή στο Saint-Tropez με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left Χτες
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left Χτες
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories Χτες
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie