E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Gigi Hadid: Στη Μύκονο συμβαίνουν εγκλήματα κάθε βράδυ

Το μοντέλο απάντησε στα επικριτικά σχόλια για την ανάρτησή της στο Instagram

Δημοσίευση 16/8/2019 | 21:02

Gigi Hadid: Στη Μύκονο συμβαίνουν εγκλήματα κάθε βράδυ

Η Gigi Hadid επανέρχεται με νέες δηλώσεις για τη ληστεία στη Μύκονο, μετά τον σάλο που προκάλεσε μια ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία προέτρεπε τους followers της να μην επισκεφτούν το ελληνικό νησί και να ξοδέψουν αλλού τα χρήματά τους.   

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω lol. Δεν το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραφε πριν μια βδομάδα η 24χρονη, που τώρα υποστηρίζει ότι το βράδυ της ληστείας, άγνωστοι λήστεψαν συνολικά 30 σπίτια στη Μύκονο, σε αρκετές περιπτώσεις υπό την απειλή όπλων. Ωστόσο δεν εξηγεί πώς ήταν σε θέση να το γνωρίζει αυτό.     

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να έχω άποψη, με βάση την εμπειρία μου, ή να προειδοποιώ άλλους. Λήστεψαν εμένα (σ.σ το σπίτι που έμενε) και ακόμα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, σε κάποιες περιπτώσεις υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν εφικτό να επικοινωνήσω με κανένα σώμα επιβολής της τάξης, εκτός από την τοπική ασφάλειά που έτυχε να έχει μια επαφή», γράφει τώρα στα σχόλια κάτω από την επίμαχη ανάρτηση.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

«Αυτό είναι ένα προνόμιο που οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν θα είχαν. Αν κάτι συμβεί ενώ η αστυνομία είναι κλειστή, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Και όταν το τμήμα ανοίγει, η εκπαίδευσή τους και οι πόροι τους δεν είναι επαρκείς για την ασφάλεια των ανθρώπων και την ανταπόκριση τα εγκλήματα που συμβαίνουν κάθε βράδυ εκεί. Μιλάω για αυτό το νησί συγκεκριμένα επειδή το έζησα», συνεχίζει το μοντέλο.   

«Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που μοιράζονται με τους τουρίστες πριν πάνε. Αν γνώριζα ότι συμβαίνουν τόσο συχνά και δεν υπάρχει η απαιτούμενη υποδομή για την προστασία μου δεν θα πήγαινα. Οπότε αυτή η γνώμη μου, που βασίζεται σε συγκεκριμένα γεγονότα και το ό,τι δεν σας άρεσε δεν είναι πρόβλημά μου. Τέλος, δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και σπάνια κάνω ένα ταξίδι σαν κι αυτό με τους φίλους μου, οπότε αν θέλω να αναρτήσω φωτογραφίες του ταξιδιού αφότου με έχουν ληστέψει, θα το κάνω». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»