Η είδηση στην αρχή μοιάζει απίστευτη, ίσως αηδιαστική, όμως όσοι έχουν φάει σε αυτό το οικογενειακό εστιατόριο στη Μπανγκόκ, με όνομα Wattana Panich, μιλάνε για μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες της ζωής τους.
Η σούπα neua tuna με μοσχαράκι και νουντλς, είναι συνηθισμένη στη Μπανγκόκ, αλλά η συγκεκριμένη έχει ένα μυστικό. Σιγοβράζει, χωρίς να βγαίνει από τη φωτιά εδώ και 45 χρόνια. Κάθε μέρα ο ζωμός παραμένει πάνω σε πολύ χαμηλή φωτιά και ότι περισσεύει προστίθεται στην ίδια κατσαρόλα.
Μάλιστα μαζί με το μοσχάρι στην ίδια κατσαρόλα μπαίνουν και τα άλλα κρεατικά που έμειναν και έτσι το μείγμα που δημιουργείται μοιάζει σαν ένας λαχταριστός ζωμός κρεατικών.
Δείτε το video και θα καταλάβετε...
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Body+Mind
28.04.2024
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου
Food
28.04.2024
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου
Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα
Ταξίδια
28.04.2024
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς
Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Σπίτι
Χτες
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!
Το εκπληκτικό μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που κανείς δεν αναφέρει ποτέ
Family
Χτες
Ποιο είναι αυτό;
Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου
Body+Mind
Χτες
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου
Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση
Body+Mind
Χτες
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;