E-Daily

Η σούπα που σιγομαγειρεύεται εδώ και 45 χρόνια

Απίστευτο και όμως αληθινό

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 2/8/2019 | 16:18

Η είδηση στην αρχή μοιάζει απίστευτη, ίσως αηδιαστική, όμως όσοι έχουν φάει σε αυτό το οικογενειακό εστιατόριο στη Μπανγκόκ, με όνομα Wattana Panich, μιλάνε για μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες της ζωής τους.

Η σούπα neua tuna με μοσχαράκι και νουντλς, είναι συνηθισμένη στη Μπανγκόκ, αλλά η συγκεκριμένη έχει ένα μυστικό. Σιγοβράζει, χωρίς να βγαίνει από τη φωτιά εδώ και 45 χρόνια. Κάθε μέρα ο ζωμός παραμένει πάνω σε πολύ χαμηλή φωτιά και ότι περισσεύει προστίθεται στην ίδια κατσαρόλα.

Μάλιστα μαζί με το μοσχάρι στην ίδια κατσαρόλα μπαίνουν και τα άλλα κρεατικά που έμειναν και έτσι το μείγμα που δημιουργείται μοιάζει σαν ένας λαχταριστός ζωμός κρεατικών.

Δείτε το video και θα καταλάβετε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ελληνικό χωριό του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» υπάρχει – και δεν ξέρει κανένας πού είναι!

Ταξίδια 16.06.2025
Δες το «μυστικό» χωριό με τα γεφύρια, τα ποτάμια και τα σπήλαια-όνειρο

Βαριά πόδια το καλοκαίρι; Το λάθος που κάνουμε χωρίς να το ξέρουμε

Body+Mind 16.06.2025
Οι γιατροί αποκαλύπτουν το απλό κόλπο που δουλεύει

6 κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν βάλετε μπρος το κλιματιστικό

Σπίτι 16.06.2025
Γιατί η σωστή προετοιμασία δεν αφορά μόνο τη δροσιά, αλλά και την υγεία και το πορτοφόλι σας

Αυτό το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι fashion goals και έμπνευση για τα καλοκαιρινά μας looks

Style Χτες
Καλοκαιρινό αέρα έφερε στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή

7 καλοκαιρινά λουλούδια για εσένα που δεν έχεις ήλιο στο μπαλκόνι σου

Σπίτι Χτες
Θέλεις να έχεις όμορφα φυτά αλλά δεν έχεις πολύ ήλιο στο μπαλκόνι σου; Βάλε αυτά τα φυτά που αναπτύσσονται καλύτερα στη σκιά!