E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραμπ: «Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να δικαιολογηθεί μετά τις επιθέσεις σε βάρος μαύρου βουλευτή

Δημοσίευση 30/7/2019 | 18:13

Τραμπ: «Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον εαυτό του σήμερα έναντι των κατηγοριών περί ρατσισμού που διατυπώνονται σε βάρος του, στον απόηχο των επιθέσεων των τελευταίων ημερών που έχει εξαπολύσει εναντίον ενός μαύρου βουλευτή και της πόλης του, της Βαλτιμόρης.

«Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος στον κόσμο» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

«Κανένας άλλος πρόεδρος δεν έχει κάνει τόσα όσα εγώ για τους Αφρο-Αμερικάνους» υπογράμμισε ο Ρεπουμπλικάνος, προσθέτοντας ότι τα ποσοστά ανεργίας στους μαύρους «δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο χαμηλά στην ιστορία» των ΗΠΑ.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτή των Δημοκρατικών Ελάιτζα Κάμινγκς, περιγράφοντας την πόλη του ως «αηδιαστικό μέρος που έχει κατακλυστεί από αρουραίους» και «μια περιοχή πολύ επικίνδυνη και βρώμικη», όπου «κανένα ανθρώπινο ον δεν θα ήθελε να ζήσει εκεί».

Ο πρόεδρος ανέφερε ότι έλαβε πολλά μηνύματα από την «αφροαμερικανική κοινότητα» για να τον «ευχαριστήσουν για την εμπλοκή (του)» στο θέμα και να τον συγχαρούν που «κάποιος είπε εν τέλει την αλήθεια».

Στα μέσα Ιουλίου, ο μεγιστάνας είχε διαβεβαιώσει επίσης ότι δεν υπάρχει πάνω του «ούτε ίχνος ρατσισμού», αφού είχε καλέσει τέσσερις Δημοκρατικές βουλευτίνες, που προέρχονται από εθνικές μειονότητες, να «επιστρέψουν» στις χώρες καταγωγής τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»