Το απίστευτο ποσό που κέρδισε το Star από το Master Chef και το GNTM
Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ
Δημοσίευση 24/7/2019 | 18:58

Τις δύο τελευταίες σεζόν, το Star ακολουθεί μία ανοδική πορεία και καταφέρνει να συζητιέται για τις μεγάλες επιτυχίες που καταγράφει. Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, μάλιστα, έχουν θετικό πρόσημο και στα έσοδα του σταθμού, με τα οικονομικά στοιχεία να μιλούν από μόνα τους.
Χαρακτηριστικά, το 2017, ο κύκλος εργασιών της Νέας Τηλεόρασης ΑΕ, η οποία ελέγχει το Star Channel, έφτασε τα 39.344.478 ευρώ. Το 2018, όμως, με «MasterChef» και «Greece’s Next top model» το ποσό ανήλθε στα 53.162.020 ευρώ.
Η αύξηση που υπήρξε ανέρχεται στο 35,12%, αλλιώς στα 13.817.542 ευρώ, ένα εντυπωσιακό ποσό για τα δεδομένα της εποχής.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φούντωσαν οι φήμες: Pamela Anderson και Liam Neeson σε... τρυφερή φάση
Tabloid
31.07.2025
Οι υποψίες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Liam Neeson και την Pamela Anderson φούντωσαν ξανά
O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι
Tabloid
Χτες
Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»
Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»
Tabloid
Χτες
Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020
Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της
Tabloid
Χτες
Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της
Γούρλωσε τα μάτια της η Φαίη Σκορδά: Το επικό βίντεο με τον γιο της, Δημήτρη – «Ό,τι πεις μαμά!»
Tabloid
Χτες
Η αντίδρασή του στην παρατήρησή της
Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»
Tabloid
Χτες
«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές ‑ Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε
Tabloid
Χτες
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στον ποταμό Αχέροντα
Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»
Tabloid
Χτες
«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»
Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»
Tabloid
Χτες
«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»
Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη
Tabloid
Χτες
Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»
Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»
Tabloid
Χτες
«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»