E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πολάκης εναντίων Μηταράκη: «Θερμό» επεισόδιο για τις κατσαρίδες

Έντονος διάλογος στο εντευκτήριο της Βουλής

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 18/7/2019 | 12:01

Πολάκης εναντίων Μηταράκη: «Θερμό» επεισόδιο για τις κατσαρίδες

Ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε χαλαρός στο εντευκτήριο της Βουλής και με διάθεση για… κουβέντα. Όταν βρήκε μπροστά του τον Νότη Μηταράκη, «θυμήθηκε» την κατσαρίδες και ο διάλογος που ακολούθησε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… επικός.

«DTT (σ.σ. εντομοαπωθητικό) έχεις;» είπε ο Παύλος Πολάκης στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Αφορμή η δήλωση του τελευταίου και μια ανάρτηση σχετικά πως όταν μπήκε στο υπουργείο βρήκε δυο φωλιές από κατσαρίδες.

«Εγώ δεν έγραψα προσωπικά για κανέναν. Δεν κατάλαβα γιατί θιχτήκατε όλοι» απάντησε ο Νότης Μηταράκης. Αλλά η απάντηση φαίνεται πως εξόργισε περισσότερο τον Παύλο Πολάκη. «Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου;» επέμεινε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε όλοι προσωπικά. Μάλλον σας ενόχλησε» ανταπάντησε ο υφυπουργός Εργασίας.

«Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρωμιάρηδες και Μαδουραίοι» είπε ο Παύλος Πολάκης, με τον διάλογο να τελειώνει εκεί.

Η κίνηση Πολάκη που τους άφησε… «παγωτό»

Και αφού είχε προηγηθεί αυτός ο διάλογος, στο διάβα του Παύλου Πολάκη βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι δυο τους έχουν κοντραριστεί πολλές φορές στη Βουλή κι όχι μόνο, με βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν.

Όσοι λοιπόν τους είδαν στον… ίδιο χώρο, φαντάστηκαν ότι θα έβλεπαν ακόμη ένα… «ματς». Φευ! Ο Παύλος Πολάκης τους άφησε όλους παγωτό με την αντίδρασή του. Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν χειραψία και αφού χαιρετήθηκαν, ακολούθησε ο καθένας το… δρόμο του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου