E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Η ανάκριση που «έσπασε» τον δράστη

«Ναι εγώ το έκανα» - Σοκάρει η κυνική ομολογία του

Δημοσίευση 17/7/2019 | 08:23

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Η ανάκριση που «έσπασε» τον δράστη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, στη Κρήτη.

Ο 27χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου πήγε για το καθιερωμένο της περπάτημα, χωρίς να περιμένει ότι θα της συμβεί κάτι κακό. Βρέθηκε, όμως, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

Από το ίδιο σημείο πέρασε την ίδια ώρα με το αυτοκίνητό του και ο 27χρονος αγρότης. Όπως ομολόγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς, το κίνητρό του ήταν η σeξουαλική κακοποίηση της γυναίκας. Αφού τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, τη μετέφερε στο παλιό πολυβολείο των Γερμανών στο Μάλεμε, τη βίασε και μετά την πέταξε από άνοιγμα της σπηλιάς, που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο 27χρονος μετά από τη δολοφονία της γυναίκας καθάρισε σχολαστικά το πορτ μπαγκάζ και προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την αστυνομία σε εκείνον όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Από το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της γυναίκας ελήφθησαν ίχνη, πιθανόν αίματος, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου που οδήγησαν τελικά στον 27χρονο.

Μετά τη σύλληψή του οι αρχές ερεύνησαν το αυτοκίνητό του, στο οποίο βρέθηκαν διάφορα στοιχεία που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης ρούχα του συλληφθέντα και άλλα πειστήρια.

Ο 27χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών.

Ολονύχτια ανάκριση για να «σπάσει» ο δράστης

Η ανάκριση του 27χρονου κράτησε ολόκληρη την νύχτα. Μετά από πολλές πιέσεις των αστυνομικών «έσπασε» και ομολόγησε.

Ο νεαρός σε ερώτηση των αστυνομικών, γιατί σκότωσε την άτυχη γυναίκα, φέρεται να είπε πως «όποιος και να βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά [του], θα έκανε το ίδιο».

Το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος, γιος ιερέα και πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να δώσει αίμα και υλικό DNA, ώστε να γίνει ταυτοποίηση γενετικού υλικού που θα ρίξει φως στα σενάρια περί βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Μέχρι τις 11:00 το πρωί, μάλιστα, κανένας δικηγόρος των Χανίων δεν είχε δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του συλληφθέντα.

«Ναι εγώ το έκανα»

Ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε στη σύζυγό του ότι εκείνος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης βιολόγου.

«Ναι το έκανα», φέρεται να είπε στη μητέρα των παιδιών του, η οποία σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της σε κατάσταση σοκ και συνεχώς κλαίει.

«Ξεναγήσεις» στη σπηλιά που πέταξε το πτώμα

Σκιαγραφώντας το προφίλ του δράστη, οι αρχές είχαν δει πως επρόκειτο για κάποιον που γνώριζε την περιοχή σαν την παλάμη του. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο 27χρονος αγρότης , ο οποίος δήλωνε λάτρης της φύσης, μαζί με τη γυναίκα και τον αδελφό του, είχαν... εξερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή τις δαιδαλώδεις στοές, που τρία χρόνια μετά θα γίνονταν ο τάφος της Σούζαν Ίτον.

Πολλά από το βίντεο που «έπαιζαν» τις τελευταίες μέρες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν τα... δικά του οδοιπορικά, τα οποία στη συνέχεια ανέβαζε στο You Tube. Τραγική ειρωνεία πως ο μικρότερος αδελφός του το είχε επισημάνει με...καμάρι στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Κόσμος 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

Πολιτική 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.