ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν βγει ο Μητσοτάκης, θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Γαλλία»

Μεγάλες δηλώσεις δυο μέρες πριν τις εκλογές

 
Δημοσίευση 5/7/2019 | 18:54
«Αν βγει ο Μητσοτάκης, θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Γαλλία»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγόρι του και πως είναι ερωτευμένος μαζί του

«Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο», είπε… κατηγορηματικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον Realfm Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση για το εάν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι άνθρωποι που κατευθύνονται, ο κ. Ζουράρις λέει ότι: «σε κομματικό επίπεδο, δεν αλλάζεις έτσι άποψη επειδή έχεις αγάπη προς την ομάδα».

Τέλος, ερωτώμενος για την πολύκροτη δήλωσή του, στη WebTv του GrTimes.gr, που είπε πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του, ο κ. Ζουράρις λέει για ακόμη μία φορά «είναι το αγόρι μου. Το ερωτευμένος προέρχεται από το ερωή που σημαίνει ορμή».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ