E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα έσπασαν OPEN και Μουτσινάς

Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη

Δημοσίευση 2/7/2019 | 12:14

Τα έσπασαν OPEN και Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς σ'υμφωνα με ρεποταζ του Γρηγόρη Μελά έχει δεχτεί πρόταση… ή για να είμαστε πιο ακριβείς, προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν.

Το μόνο… αγκάθι είναι ότι το συμβόλαιο με το OPEN που είχε υπογράψει είναι «διετές και αποκλειστικό» όπως είχε ενημερώσει πέρυσι ο σταθμός της Παιανίας με ανακοίνωσή του. Ωστόσο μετά την ομολογουμένως καλή πορεία της εκπομπής του «Για την παρέα» στους πίνακες τηλεθέασης οι «μνηστήρες» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα προκειμένου να τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά χθες ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε με τον… άτυπα ακόμα νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη και η οποία… δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να θεωρείται οριστικό το «διαζύγιο».

Πέρυσι η τότε διοίκηση του OPEN είχε υποσχεθεί στον παρουσιαστή πως εκτός από την εκπομπή «Για την παρέα» τη δεύτερη σεζόν θα παρουσίαζε και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύνατος κρίκος» αλλά όπως φαίνεται αυτό… ματαιώθηκε δυσαρεστώντας τον Μουτσινά.

Τώρα όσον αφορά το… νέο σπίτι του, σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες μου έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη του ΣΚΑΪ προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη σεζόν, αλλά όπως ανέφερα υπάρχει κι άλλος μνηστήρας που δεν είναι τόσο… αδύνατος όπως τον θεωρούν κι ίσως τελικά δώσει παραπάνω… εγγυήσεις και προοπτικές για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι απομένει να γίνει μία τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση του OPEN αλλά οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως το «διαζύγιο» είναι οριστικό και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι με άλλη… παρέα… και με διπλό ρόλο…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος ηθοποιός των 80s που επιστρέφει στην οθόνη μετά από 30 χρόνια – Ο λόγος που τα παράτησε

Tabloid 18.09.2025
Από τον «Ghostbusters» στο σκοτάδι της απουσίας και πάλι στο φως της μεγάλης επιστροφής

Η Ελένη Βουλγαράκη διέψευσε ότι έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Φώτη Ιωαννίδη

Tabloid Χτες
Όλοι σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον σύντροφό μας, δήλωσε η ραδιοφωνική παραγωγός

Από τη σεισμολογία στα παγωτά: Το παγωτατζίδικο του Ακη Τσελέντη

Tabloid Χτες
Νέα σελίδα άνοιξε ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, ο οποίος διατηρεί πλέον παγωτατζίδικο στην Κεφαλονιά

Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: `Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου`

Tabloid Χτες
Μίλησε για τα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τις φήμες χωρισμού

TV Buzz Χτες
«Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά»

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Το κόλπο για να γλιτώσει από τα «νύχια» της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και γιατί δεν ήθελε να συνεργαστούν

Tabloid Χτες
Νέες αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» βλέπουν το φως

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς τα δικαστήρια δε θα σταματήσουν ποτέ μεταξύ μας»

Tabloid Χτες
«Έμαθα να εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και να μη φοβάμαι» δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέα συνέντευξή της

Eurovision 2026: Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ

Eurovision Χτες
Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό

Έλενα Τσαγκρινού: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν το μωρό νοσηλεύτηκε, μου έπεσε από το καρεκλάκι»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή