E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σωματοφύλακας πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ήταν ολόγuμνη μπροστά μου

Σε αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, προχώρησε ο σωματοφύλακας της

Δημοσίευση 2/7/2019 | 08:21

Σωματοφύλακας πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ήταν ολόγuμνη μπροστά μου

Ο Ken Wharfe ανέλαβε την προστασία του Ουίλιαμ και του Χάρι, μετά το διαζύγιο που πήρε η Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην σωματοφύλακας αποκάλυψε προσωπικές στιγμές της οικογένειας, αλλά και το περιστατικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν βρέθηκε ολόγuμνη μπροστά του!

«Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση. Μου είπε «Κεν, δεν σε ζηλεύω που θα προσέχεις τα δύο αγόρια μου. Μπορούν να γίνουν απίστευτα ενοχλητικά. Ο Ουίλιαμ, που εκείνη τη στιγμή έπαιζε πιάνο – ή προσπαθούσε τουλάχιστον- γύρισε και είπε «δεν είμαι ενοχλητικός». Την ίδια στιγμή, ο Χάρι έσπασε ένα βάζο. Αμέσως, έτρεξαν έξω και οι δύο και η Νταϊάνα τους φώναξε «ελάτε εδώ». Δεν είπα τίποτα και εκείνη ξαναμπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε «Συγγνώμη Κεν. Βλέπεις τι εννοώ;». Ήταν σαν να μιλούσα με έναν φίλο μου, που γνωρίζω χρόνια», διηγείται ο Ken Wharfe, πρώην σωματοφύλακας.

Και προσθέτει: «Είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους συνεργάτες της ότι δεν ήθελε να την ενοχλήσουν για τίποτα, πριν από τις 9.30 π.μ., ώστε να τα πάει η ίδια στο σχολείο. Ήθελε, επίσης, να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα για να έχει χρόνο με τα παιδιά. Δεν ήθελε να είναι κλειδωμένα σε ένα κάστρο και τα ενθάρρυνε να βγαίνουν έξω με τους φίλους τους. Μου έλεγε πάντα «Κεν, θέλω να είμαι φυσιολογική»…».

«Ήταν ολόγuμνη μπροστά μου»

Ο Ken Wharfe θυμήθηκε μεταξύ άλλων και ένα αστείο και ταυτόχρονα αμήχανο περιστατικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο σπίτι της μητέρας της, στη Σκωτία. «Της άρεσε να φλερτάρει. Ήταν στον χαρακτήρα της», σχολιάζει και συνεχίζει: «Η Νταϊάνα με ρώτησε αν ήθελα να μου πλύνει τα πουκάμισα μου. Της απάντησα «όχι, κυρία. Αυτό είναι γελοίο». «Μου αρέσει να πλένω», μου απάντησε… Το επόμενο πρωί ήρθα και την βρήκα να σιδερώνει τα πουκάμισα μου. Φορούσε μόνο μια πετσέτα γύρω της. Τότε, ο Ουίλιαμ μπήκε μέσα και την ρώτησε «γιατί κάνεις τα πουκάμισα του Κεν;» και της τράβηξε την πετσέτα! Ήταν ολόγuμνη και εγώ είπα στον Ουίλιαμ «αυτό που έκανες ήταν χαζό». Εκείνος μου απάντησε «το ξέρω ότι αρέσεις στη μαμά μου». Κι εγώ του είπα «η μαμά συμπαθεί πολλούς ανθρώπους. Ας μην το κάνουμε αυτό». Δεν ήταν χαζός. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Η Νταϊάνα χαμογελούσε. Ό,τι και να σκεφτόταν, έπρεπε να δει την αστεία πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid 18.11.2025
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Tabloid 18.11.2025
Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο

TV Buzz 18.11.2025
Το reunion της σειράς έπειτα από 20 χρόνια θα έχει σημαντικές απουσίες