E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κάποτε μοιραζόμουν παπούτσια με τον αδερφό μου, τώρα έχω δική μου σειρά»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην Αθήνα και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κλέψει την παράσταση

Δημοσίευση 28/6/2019 | 20:34

«Κάποτε μοιραζόμουν παπούτσια με τον αδερφό μου, τώρα έχω δική μου σειρά»

Κι εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει, ακούσεις, γράψει όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αρκεί ένα μικρό ποστάρισμα του στα social media για να καταλάβεις ότι ακόμη ίσως να μην έχουμε αντιληφθεί το πραγματικό (και συνάμα τεράστιο) μέγεθος του brand name που φέρει ο Έλληνας άσος (και τις προεκτάσεις του).

Στις αρχές της εβδομάδας αναδείχθηκε MVP του NBA (σε απλά λόγια ο καλύτερος παίκτης του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος παγκοσμίως) και έκανε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) με τον συγκινητικό λόγο του.

Σήμερα νωρίς το πρωί η εταιρία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται, τιμώντας την εντυπωσιακή πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που από τους δρόμους των Σεπολίων έφτασε να γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής μπάσκετ που ανακηρύχθηκε ποτέ MVP στο NBA, τοποθέτησε μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου, του πιο ψηλού βουνού της Ελλάδας και «σπίτι» των αρχαίων Ελλήνων Θεών.

Το τρελό όνειρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε στην κορυφή του Ολύμπου

«Η μοίρα μπορεί να σε βοηθήσει στο ξεκίνημά σου. Τα όνειρα είναι όμως αυτά που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή», έγραφε στο ταμπλό θέλοντας να αποτυπώσει όλα τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον δικό μας Γιάννη από την πρώτη στιγμή που άρχισε να δημιουργεί το δικό του μύθο στο μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Γιάννης από τα Σεπόλια που δήλωνε με παιδική αφέλεια πριν από χρόνια «θέλω να γίνω παίκτης του ΝΒΑ», με όπλα το πηγαίο ταλέντο αλλά και την αφοσίωση του στην σκληρή δουλειά, δείχνει το δρόμο σε όλους για το πως τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα...

Μόνο που ο Greek Freak όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει (ξεπερνώντας ακόμη και την κορυφή του Ολύμπου) ποτέ δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και το απέδειξε λίγες ώρες αργότερα στην παρουσίαση των παπουτσιών που φέρουν το δικό του όνομα στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία 100 εκπροσώπων του Τύπου απ' όλο τον κόσμο.

«Από εκεί που μοιραζόμουν τα παπούτσια με τον αδερφό μου Θανάση, έχω αποκτήσει τα δικά μου signature παπούτσια. Με την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instgram και τα likes επεφταν βροχή (280.000 μέσα σε 2 ώρες).

Ο Γιάννης, όπως και στην τελετή για την ανάδειξη του MVP είχε στο πλευρό του τα τρία του αδέλφια (Θανάση, Κώστα, Αλέξανδρο) και την αγαπημένη του Μαράια η οποία είχε φροντίσει να εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό της γράφοντας στο twitter: «Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν τίποτε λιγότερο από ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! Αυτό που γίνεται κατανοητό δεν χρειάζεται εξήγηση. Συγχαρητήρια, μωρό μου, είσαι πολλά παραπάνω από απλώς ο MVP».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δε σταματούν τα reunion: μετά το «Σόι σου», επιστρέφουν δύο ακόμη θρυλικές σειρές

Tabloid 18.11.2025
Μετά το «Σόι σου» έρχονται δύο ακόμη θρυλικά reunion

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Tabloid 18.11.2025
Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

O Όστιν Μπάτλερ ξεκαθαρίζει για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαστε φίλοι...»

Tabloid 18.11.2025
Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους φούντωσαν, όταν απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Tabloid 18.11.2025
Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπληρώνουν 25 χρόνια παντρεμένοι

Social 18.11.2025
«Ποιος θα το φανταζόταν;» γράφει ο ηθοποιός

Billy Bob Thornton: Τι ήταν τα μυστηριώδη μενταγιόν αίματος που φορούσαν με την Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 18.11.2025
Ο σταρ αποκαλύπτει την αλήθεια για τα «ανατριχιαστικά» φιαλίδια με το αίμα τους που κρεμούσαν στον λαιμό τους ως ζευγάρι

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Tabloid 18.11.2025
Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Social 18.11.2025
«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Tabloid 18.11.2025
«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Tabloid 18.11.2025
Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου