E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Σταμάτη: Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις και προβλήματα

Μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open για την οικονομική κατάσταση που βιώνει

Δημοσίευση 27/6/2019 | 16:28

Βίκυ Σταμάτη: Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις και προβλήματα

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της κάνοντας λόγο για μεγάλες στερήσεις.   

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας», είπε κάνοντας λόγο για οικονομικές δυσκολίες.   

«Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες»

Η Βίκυ Σταμάτη απαντά για τα σχόλια περί «προκλητικότητας» με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπίτι στην Ακρόπολη και τις πολυσυζητημένες πολυτέλειες που διαθέτει.

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού» τόνισε.   

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής: «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».   

«Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος - να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε.     

Όπως πρόσθεσε: «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και γι' αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».   

Η κυρία Σταμάτη δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες, ενώ υποστήριξε ότι τα εισοδήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δικαιολογούσαν απόλυτα τον τρόπο ζωής του.   

«Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας» είπε για τα σχόλια περί προκλητικού γάμου στο Παρίσι.   

Δεν του επέτρεπαν να αποκτήσει για 10 χρόνια μαζί της παιδί, ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι ένας αστυνομικός της φρουράς του την «δηλητηρίασε» λίγες ώρες πριν τον γάμο της με πληροφορίες. Έμαθε δηλαδή ότι ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού τον πίεζε να ακυρώσει τον γάμο έστω και τελευταία στιγμή.   Τέλος, η κυρία Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση στο περιβάλλον του κ. Τζοχατζόπουλου και υποστήριξε ότι η δίωξη εναντίον της ήταν πολιτική.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες