Πέθανε 19χρονος μπροστά στα μάτια των φίλων του μετά τις πανελλαδικές
Κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του
Δημοσίευση 25/6/2019 | 11:29

Το αδικοχαμένο παλικάρι “έσβησε” παίζοντας μπάσκετ με τους φίλους του σε περιοχή της Αθήνας μετα της πανελλαδικές εξετάσεις.
Η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, από προχθές που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, δεν μπορεί να πιστέψει πως “έφυγε” από τη ζωή ο Τάκης που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, εκεί όπου μέχρι πριν τρια χρόνια ζούσε η οικογένεια, πριν μετακομίσει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έδινε για δεύτερη φορά πανελλαδικές εξετάσεις και αφότου πέρασε αυτή τη δύσκολη περίοδο, θέλησε να παίξει και πάλι μπάσκετ μετά απο πολύ καιρό μαζί με τους φίλους του.
Στη διάρκεια όμως του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, εκτιμάται πως το μοιραίο επήλθε από ανακοπή, όμως η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με άλλες πηγές η κηδεία του 19χρονου παλικαριού πιθανότατα θα γίνει στα Λεχαινά το απόγευμα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»
Κόσμος
Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε
Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream
Πολιτισμός
Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»
Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες
Κόσμος
Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025
Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές
Κόσμος
Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ
Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ζήτησε πέντε ζευγάρια κάλτσες για μια επερχόμενη ακρόαση στο δικαστήριο: Tι αποκαλύπτει αυτό το αίτημα
Κόσμος
Χτες
Το «σκάνδαλο της κάλτσας»
Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου
Ελλάδα
Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου
Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»
Κόσμος
Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ
Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει
Ελλάδα
Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του






